13.02.04

Dagens bilder på Instagram.
 
 
Vaknade till snöoväder här idag. Inte speciellt roligt när man skulle ta sig hela vägen till Göteborg och IKEA. Vädret han i alla fall lugna sig något innan vi kom iväg. Väl på IKEA, som hade precis lagom med folk idag gick vi och drömde oss bort och samlade inspiration. Vi har verkligen växt samman i vår vision om hur vi vill ha det, Viktor och jag och det är så skönt. Så oense som vi har varit på den biten.
 
Blev i alla fall en byrå till vårt sovrum. Hemnes, efter en hel del om och men i vitt. En malm byrå med tillhörande glasskiva till barnen. Ytterligare en minnen växa-säng till barnen. Vi beslutade helt enkelt att barnen inte var redo var en våningssäng ännu. Det känns som vi tog rätt beslut även om massa golvyta försvinner.
 
Med oss hem följde även en tidskriftssamlare att hänga på väggen i det blivande arbetsrummet / gästrummet. Varsin klämspot i rosa till flickorna och en skop med burkar att ha mat i till jobbet.
 
Jag har suttit och skruvat hela eftermiddagen sedan vi kom hem. Sängen är klar, den gick på en nafs och halva malm byrån. Vet inte om jag fortsätter idag. Imorgon är ju en annan dag annars. Kommer bilder när allt är på plats.
 
 
Kommentera inlägget här: