Ikea

Känner mig helt färdig efter att ha kört fram och tillbaka till Göteborg, vandrat runt inne på IKEA och sedan packat upp de nyinköpta grejerna här hemma

Fick köpt det nödvändigaste i alla fall, ett duschdraperi. Sedan blev det även en blomsterlåda i zink, batterier, en vattenkanna, en portis till hallen, en prinsessmus till melanie, toalettborste , leksakslåda till Mellis rum och en hylla att ha ovanför tv:n. Men först ska vi köpa ett hänge till den så vi äntligen kanske kan få upp den på väggen.

Trevligt att träffa Kristina igen och komma hemifrån lite granna, är dålig på det och att umgås med folk över huvudtaget något jag vet att jag måste jobba på. Ibland undrar jag hur jag någon lärde känna någon, jag är så socialt handikappat som det bara är möjligt. Hur det har utvecklats till det vet jag ärligt talat inte och hur jag ska ta mig här ifrån är ett ännu större frågetecken.

Sagt av Melanie 3 år

"Kom nu Tutt-Lisa"

Till mig en kväll för ett par dagar sedan när jag dröjde på att komma in och natta henne.

Ork

God Morgon torsdags morgon. Idag är en sådan dag som man helst vill dra täcket över huvudet och skippa, slutspurten innan vi säger hejdå till lägenheten om det bara vore det så skulle jag vara nöjd men en hel del annat står på schemat också, saker som måste bli gjorde tyvärr idag.
  • Trollhättan. Köpa färg till en väg som blivit skadad (gamla lägenheten). Passar även på att kika efter duschdrapperi, ett nytt munstycke till duschen och eventuellt nytt utebord. .
  • Köra sista lastet med skit till till tippen.
  • Städa hallen i gamla lägenheten
  • Utvecklingssamtal på dagis för lillan.
  • Packa upp lådorna här hemma så vi kan börja leva igen.
Känns som om jag missar ett halv dussin med grejer som måste göras men som med all aäkerhet kommer upp längst vägen, allt för att förgylla en redan så perfekt dag. Kill me, kill me now . .

ps. Idag har jag och Viktor vart tillsammans i 104 månader ;) ds.
pps. räkna inte med några invecklade inlägg vi har varken data eller internet längre dds.