Nick William Ojala

Igår vart det dop för min lilla kusin William. Han tjöt som en stucken gris i kyrken men det ska visst betyda att dom kommer få en bra sångröst. Han fick namnet Nick William. Melanie var jätte duktig i kyrkan och undrade nog mest vad det sysslade med. Sedan tyckte hon det var spännande att kika på William och den andra bebisen som döptes samtidigt också.

Efter själva dopakten så gick vi vidare till församligshemmet där det bjöds på smörgåstårta och tårta. Jätte gott var det verkligen och lilla glupsade i sig som en galning. Speciellt chokladen som man fick med kaffet. Melanie sprang runt och skrattade och skojade och hade förmodligen roligast utav allihopa. William sov sig igenom allting.

Ett fint enkelt dop som löpte på snabbt och enkelt liksom. Hur trevligt som helst och som blir något fint att minnas garanterat.

Ni missar väl dessutom inte att William har samma dopklänning som Melanie hade när hon döptes? Syns inte så bra på bilderna men det är samma, bara att den nu är addad med hans namn och dopdag. Även jag, min två bröder och kusin Jennifer har haft den då vi döpts.


William döps!


Bild 1. William hålls utav en av sina faddrar. Min morbror Thomas (Willes pappa), Willes mamma Micaela och min morbror Stefan (också fadder)
Bild 2 Thomas, Micaela. William som precis blivit döpt
Bild 3 Tårtorna som Micaela gjort själv
Bild 4 Min familj och släkt. Föräldrar, sambo, syskon, morförädrar, kusiner, mostrar & morbröder.
Bild 5 Melanie gluffsar vid fikat
Bild 6 Huvudatraktionen själv William
Bild 7 Lille William

Dop & Parteeey

För oss har dagen precis börjat. Med andra ord vaknade vi nyss. Som sagt kikade på Step Brothers igår med avrådan ifrån Emma. Egentligen vart ingen av oss speciellt sugna på att se den men vi kunde inte komma på någon annan vi ville se heller. Hur som haver, filmen var rätt okej faktiskt, kul fast på ett mycket barnsligt och överdrivet sätt. Visst skrattade man både en och två gånger, och det var verkligen en typsiskt Will Farrell film, med den sortens humor. Nåja, betyget landar på okej och fungerande tidsfördrift i a f.

Ska väcka Viktor, äta frukost, städa och göra oss i ordning innan det är dags att bege sig mot dop. Sedan är det full rulle resten av dagen liksom. Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera idag. Förhoppningsvis hinner jag lägga in lite bilder ifrån dopet och så i alla fall när jag kommer hem, håll utkik.

Vad ska ni hitta på idag då?

Bikini

Är ute efter en ny bikini som passar mina bröst. Det är galet svårt, har tre olika varianter här hemma och jag känner mig som Pamela Andersson alt Jordan (Katie Price) i dom. Med det syftet att jag är överopererad med alldeles för stor hylla. Vill ha en som man inte riskerar att tuttarna hoppar ut och lever sitt egna liv i och samtidigt att det inte ser för enormt ut.

Har hittat en variant på Asos som både är söt och som jag tror uppfyller kravena.  . Dessvärre 853 pix. . Hurm . .
Asos har annars förövrigt ett helt hav av läckra bikinis.