Fortfarande ont . .

Det känns som om bloggen inte innehåller mycket annat än träning just nu även om det är betydligt mer som rör sig i skallen på mig och i mitt och barnens liv. Skittråkig läsning kanske, vad vet jag.

Idag blev det hur som cirkus 780 kcal / på en timma. Det är väl inte fy skam liksom. Dock insåg jag ganska snart att jag borde stannat hemmat och vilat idag. Jag hade egentligen fortfarande för ont och hade nog behövt vilan för att återhämta mig. Dock kämpande jag på så gott jag kunde. Inledde med intervall träning på löpbandet. 5 minuter gång varvat mer 5 minuters löpning. Jag kan säga att jag hade ont hela tiden, speciellt i vristerna som jag trodde skulle gå av. En timma blev ganska snart en halvtimma istället, men ändå 3.5 km.

Tänkte att jag skulle köra den sista halvtimman på cross trainern och sagt och gjort. En oändligt plågsam halvtimma, speciellt den första kvarten, sedan mjuknade det upp lite men fortfarande ont. Nåja, jag gjorde min timma i alla fall och kan vila mig tills på tisdag och hoppas på bättre lycka då.

Träningsstatus

Jag på gymmet oktober 2007.
Jag & Kristina tog en kurs i boxning.


Skadade mig igår på träningen. Vet inte vad som hände men måste ha sträckt mig på något vis vilket resulterat i att jag har väldigt svårt att gå, har ont i från bäckenet och ner i framförallt vänstra benet. Att resa sig upp efter att man legat ner är tortyr. Fast det är mycket bättre idag än vad det var igår och framförallt i natt.

I alla fall så blev det intervall träning på löpbandet. 5 minuter powerwalk ombytt med 5 minuter löpning under en timmas tid. Jag stannade på precis 7 km och cirkus 600 kcal. Tog verkligen ut mig allt vad jag orkade och fick sätta mig ner och återhämta mig en stund efteråt. Men det är så det ska kännas, man ska känna att man verkligen har gjort sitt yttersta. Även om såklart något är bättre än inget, men det tänket vill jag inte ens komma in i för det är lätt att fastna där.

Igår firade vi även helg med en semla. Eller en skiva på en semlekrans och det var förbjudet gott. Men något helg mys ska man kunna unna sig. Igen, lagom är bäst.

Idag hade jag gärna dragit till gymmet och powerwalkat i en timma för att få gjort någonting. Det är fortfarande för halt ute för att jag ska våga ge mig ut, speciellt nu när jag har ont också. Tror dock att det bästa är att vara hemma och återhämta kroppen så att jag kan köra fullt ut imorgon.

Dagen som gick

Emma, jag & Melanie på Melanies dopdag den 24 Mars 2007Klockan ringde 8.00 och med det var det bara att stiga upp. Nayeli roade sig bra själv medan jag irrade runt och gjorde klart frukost till Melanie och letade fram kläder och allt vad man nu gör innan dagis.

Givetvis var vi sena i vanlig ordning. Men än så länge är det inte hela världen. Det blir värre när skolan börjar. Melanie som är ledig på onsdagar var ivrig att få leka med alla sina kompisar och glömde t o m att säga hej då. Eftersom hon vart lite ledsen dom andra dagarna så lät jag det vara istället för att göra en grej utav det.

Hem, äta frukost och sedan blev det nap fram till klockan 13 då det var dags att hämta Melanie. Då vädergudarna bjöd på solsken idag så var barnen ute och åkte pulka. Melanie hade precis gjort en vurpa och skär hakan i snön så tårarna sprutade och blodet hade smetats ut över både ansikte och kläder. Stackarn var helt förtvivlad.

Sedan hem igen, hämta resten av familjen för att åka till Trollhättan och handla. Det blev mycket  och grönsaker framför allt, nyttigt och sådant som ska passa vår nya livsstil.

I ilfart for vi mot Lilla Edet, klockan 19 var det nämligen dags för gudstjänst i Västerlanda Kyrka. Vi har chockerande nog sena igen. Lyssnade i alla fall och berättade för Melanie, visade henna runt. Prästen var mycket trevlig och det känns som om det kommer bli bra det här. Den 26 Mars kommer i alla fall lill donnan att döpas, i Västerlanda kyrka.