Året som gick

Tänkte skriva lite om 2007, men samtidigt som det har hänt allt så har det egentligen inte hänt någonting, svårt att sätta fingret på. Men det har i alla fall vart ett bitterljuvt år på alla sätt och vis, mitt förstå år som mamma.

Tänkte var lite finlurligt och lägga in bilder ifrån året som gått istället, så får ni bedömma själva hur vårat år varit.
Januari: Melanie blir en månad.
Februari: Melanie blir 2 månader
Februari: Melanie håller sitt huvud själv
Februari: Babysim
Mars: Jag blir 20 år (Bild saknas)
Mars: Första smakportionen
Mars: Melanie döps i Fuxerna kyrkaApril: Min bästa vän är fortfarande hemma på Sverige besök
April: Melanie sitter helt själv
Maj: Vi skriver kontrakt på våran första gemensamma lägenhet
Juni: Vi har flyttat in och Melanie blir ett halvårJuli: Jag och Melanie åkter till Vimmberby på semester
Augusti: Min syssling Lovisa fyller 1 år
Augusti: Jag och Melanie åkter på Rix Fm Festival
Augusti: Vi har våran inflyttnings fest
Augusti: Jag och Viktor firar 6 år tillsammansSeptember: Vi har finbesök ifrån Alvesta när Emelie och Alva är här
September: Melanie börjar gå med hjälp av gåvagnen
September: Vi firar Melanies farfar och fasters födelsedagar
September: David kommer till världen
Oktober: Jag kommer igång med träningen på riktigt
November: Melanie tar sina första steg
November: Martin Stemarck uppträder på EtageDecember: Melanie fyller 1 år
December: Vi har födelsedags kalas hemma
December: Julafton
December: Födelsedags firande och utgång

Nyårs löfte

God Morgon, jag somnade alldeles för sent igår, kring halv 5 blev det, men det var bara för att det var först då som Viktor vaknade till liv efter att ha sovit hela dagen och naturligtvis så väckte han mig när han vaknade och han gick och la sig igen precis, med Melanie, jag vaknade precis. Väldans smart att vara vaken hela natten och känns sig halvdöd idag när det definitivt kommer att bli en lång dag och en lång natt, men för att tillägga förhoppningsvis bra.

Viktor mår lite bättre idag vilket är väldigt skönt, hade inte vart roligt att ställa in allt idag men det har ni nog redan förstått att jag inte tycker så som jag har tjatat på om nyår den senaste tiden och massa tjat om vad man inte ska ha på sig och besvikelsen kring det och så vidare.

Har funderat lite kring det där med nyårs löftena också, egentligen borde man väl inte ha några eftersom man aldrig håller det men detta året ska jag verkligen lyckas, det måste jag, det börjat snart bli lite av en tradition att inte hålla dom och det är riktigt illa. . Viktor har redan sina men dom tänker jag inte skriva här, det är hans sak.

I alla fall, så lång har jag kommit än i alla fall ;

  • Vid denna dagen om ett år ska jag väga minst 13 kg mindre, vilket innebär bättre kost och träning.
  • Jag ska ha slutat bita på naglarna en gång för alla.
  • Beställa en resa till Chile för tre
Okej, något av detta borde jag väl ändå lyckas med. Nu när Viktor äntligen fått fast så borde vi faktiskt kunna komma iväg till Chile, det har vart tiden och inte pengarna som vart problemet och dessutom blir det naturligtvis lättare och roligare ju större Melanie är också, men det grämer mig att när vi åkte därifrån så skulle vi komma tillbaka om två år och vi sa Januari 2008 och som jag har längtat och snart är det Januari 2008 och det finns ingen Chile resa inplanerad och vi får vänta ett år till, tänk att det redan har gått 2 år. Det är knas.

Jag har gått ner 7 kg nu men väger fortfarande 8 kg mer än vad jag gjorde denna dagen förra året, vilket är fruktansvärt, då var min dotter bara 3 veckor gammal och det borde vart åt andra hållet att jag skulle vägt 8 kg mer då, men ärligt talat vet jag inte vad som hände egentligen, men någonting som fick mig att skjuta i vikt oerhört i alla fall, och det har verkligen påverkat mig, mitt sätt att vara och den person jag är negativt, jag har blivit mycket mera instängd även om jag aldrig vart osocial men mitt självförtroende och självbild är mycket annorlunda, jag som alltid vart smal och liten är plötsligt inte det längre och att se sig själv i spegeln eller på kort ger mig en stor klump i magen som inte kommer försvinna förrens jag har ordnat till det här igen och blivit mig själv. .
Så, om ett år är jag back in the game igen detta nyårs löftet ska jag i alla fall hålla, oavsett.

Bita på naglarna. En spark i baken och lycka till, till mig, det är allt jag kan säga efter att ha bitit sedan jag var 8 år.

This I know for certain

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together
Through the days and nights

image365Jag är trött och sinnes förvirrad väntar på ett avsnitt av Greys sedan ska jag gå och lägga mig. Hade en äcklig dröm igår natt föresten inte äcklig äcklig utan att det var så himla verkligt att jag blev sjukt besviken när jag vaknade över att det var en dröm, samtidigt som jag var osäker på om det verkligen var det. Jag gillar drömmar som ger en må bra känsla om allting bara vore lika enkelt som där.

No one no one no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one no one no one
Can get in the way of what I feel for you
You you
Can get in the way of what I feel for you

Voice igen som envisas med att spela samma låtar hela tiden, Alicia Keys och Leona Lewis har verkligen etsat sig fast i mitt huvud och vägra släppa taget men jag ska erkänna att det är då musik är som bäst när man känner en känsla och verkligen kan koppla den till en känsla som värker i bröstet, annars kan jag lika väl vara utan. För mig är det texten som gör inverkan och i viss mån även själva sångaren, James Blunt och Gavin DeGraw är undantagena, dom snubbarna har röster som jag skulle smälta för i tid och otid oavsett hur usla texterna var, visserligen så gillar jag Blunt och DeGraws texter och innehåll också, men det är bara som en stjärna i kanten.