GårdagenGårdagen var jag mer eller mindre en zoombie. Hade vart vaken nästan hela natten pga magont och sedan kl 8 ringde klockan och det var bara att traska till dagis. Sedan rullade det på, sov dock en timma sedan på eftermiddagen när Viktor kommit hem. Fortfarande febrig och öm i hela kroppen av trötthet.

Jag lagade mat, strömming med senaps panering och potatismos som verkligen blev en hit. Det är kul när man exprimenterar och det blir lyckat. Melanie åt bara moset som vanlig, hon älskar potatis, förmodligen mer än godis.

Sedan gick vi till fuxerna och hängde på skolgården en stund. Melanie grävde i sanden och vi åkte linbana och Viktor och Tobbe spelade basket. Det var trevligt men väldigt kallt. Väl hemma stupade Melanie i säng och hon vill inte ens att jag skulle läsa saga. Dock vaknade hon sedan på natten med lite feber, så det blir till att vara hemma idag.

Dagens Äventyr

Idag har jag gått långpromenad eftersom jag skulle till bruket och göra massa med prover inför sommaranställningen.  Det gick bra vill jag tror. Eller jag är övertygad om att det gick bra eftersom jag varken druckigt alkoholt på evgiheter, tagit några mediciner och för den saken skull aldrig provat droger. Så testet lär ju visa felfritt.

Sedan gick jag runt med kameran runt halsen och fotade allt som kom i min väg. Det var en riktigt bra dag i fotovägar som ni kanske ser. Jag tycker det i alla fall, det blev många fina bilder. Men jag måste sett lustig ut när jag kröp omkring på marken och gick omkring i dikena för att "få till" bilderna. Men det är en del av det, att hitta dom där ovanliga vinklarna och inte bara knäppa bilden ifrån den första synen så att jag säga. Det ska vara lite utmaning också.

Era stackare, min blogg har mer eller mindre förvandlats till en fotoblogg och jag pumpar den full med mina bilder. Men det är min blogg och jag bestämmer såklart vad jag ska ha med och just nu är fotograferin ett utav mitt största intresse. Men såklart, vad tycker ni, mer eller mindre? Eller ni kanske tycker det är kul att kika på?

Väl hemma kikade jag och Viktor på det senaste avsnittet utav The Big Bang Theory. Jag har väl inte precis varit hemlighetsfull med vad jag tycker om serien, så jag var fötjust över ett nytt avsnitt. Han bara bli det och lite frukost och sedan begav jag mig mot Trollhättan för att möta upp Emma. Vi gick och åt lunch, en mumsig sallad och sedan efter det lite titt i affärerna, följt av kaffe på espresso house för att sedan återgå till att kika och prova kläder i affärerna. En trevlig eftermiddag helt klart.

Dagens FotografierVILKEN ÄR DIN FAVORIT?
(Motivera gärna ditt svar)

Detta är resultatet utav min promenad fram och tillbaka till bruket idag. Jag fick jätte många fina bilder verkligen, en lyckad tur med andra ord. Tänk om man hade haft ett riktigt grymt macro-objektiv på det, vilka bilder jag skulle kunna ta.