Dagens Melanie

Lilla SupporternIkväll supportrar Nayeli pappa och grabbarna i syrrans gamla body. .

God Morgon Söndag

 

Undra vad vi ska ta oss för idag. Viktor jobbar sin tredje och sista eftermiddag idag så det är jag och tjejerna idag. Igår låg vi utslagna på soffan hela dagen alla tre och glodde på Barnkanalen. Något mer produktivt måste det bli idag, frågan är bara vad. Fantasin är oftast som sämst just på söndagar.

En vecka tills min födelsedag idag. På lördagen blir det stor fest med släkten. Det är morfar som ska hålla i det då han fyller 70. Skönt att slippa hela den biten och är inte lyx att få komma som inbjuden på sitt egna kalas? Nästa år blir det nog dessvärre värre då jag fyller 25. Dock så ska vi väl försöka komma till Chile i slutet på året så jag kanske glömmer bort den födelsedagen och sparar in den till ett par år senare. Kanske om sisådär fem sex år känner jag mig redo att fylla 25. Halvvägs till trettio.

Min vad krampar idag och jag har svårt att gå. Jag hoppas att det släpper tills imorgon då den nya träningsveckan drar igång igen. Imorgon är det mycket som ska hinnas med. Lämna Melanie på dagis, vidare mot Trollhättan för promenix med Emma. Hämta på dagis, Trollhättan igen för att göra pass till Nayeli och Viktor. Storhandla och till sist träna. Så imorgon gäller det att inte ligga på latsidan.

Som sagt en vecka till 24 års dagen, två till London . .