Stockholm

Stockholm. Vi kom i alla fall till centralstationen i Göteborg, bara för att se tåget rulla iväg och våra pengar med det. Med andra ord så missade vi tåget. Det var bara att sätta sig ner, fika vårt fika och vänta in att mamma och pappa skulle komma och plocka upp oss igen. Melanie han med att kasta sig på marken och skrika, kissa ner sig och stänga öronen allt medan vi gapade och sprang omkring hysteriska för att hinna.

Idag gör vi ett nytt försök att komma till huvudstaden.

Fame

Emma kom till mig strax innan klockan 14 igår och en halvtimma senare satt vi i bilen påväg mot Göteborg. Hittade en hyffsat billig parkering bakom centralen som vi tog och sedan en tur in i nordstan, kikade lite i affärer innan vi begav oss mot Heden för att möta upp Emmy och hennes boyfriend för att käka.

Vi åt i någon korvkiosk en snabb sväng och sedan vidare mot Bergakungen för att kolla på Fame. Emmy och Alex gick på Upp och jag och Emma hade en timmas väntetid innan vår film började. Hänge många och väldigt fina New Moon posters överallt och jag toklängtar verkligen. Hade hoppats på att få se trailern innan filmen men lyckan var inte med mig.

Blev i all fall Fame till slut som vi såg och jag är besviken. Besviken över att jag slösade bort nästan 2 timmar och 95 spänn av mitt liv på en usel film. En film som bara hade en början, massa begåvade talanger, ingen handling egentligen, ingenting. Tråkigt med en film som kunde blivit så bra. Spara era pengar istället eller se något annat.

Dock var sällskapet trevligt, att komma hemifrån en stund och gå på bio är verkligen inte vardagsmat för mig längre.
Det tog en tillbaka till de svunna tiderna och jag och Emma hade mycket att prata om. Dessutom var det ju såklart trevligt att träffa Emmy igen också även om det bara var en snabbis. En lyckad kväll helt klart!

Update

Bröllopet gav många blandade intryck, en helt ny upplevelse på både gott och ont. Skriver mer sedan om gårdagen och bröllopet när jag kollat igenom bilderna.

Ska strax göra mig i ordning, ska köra Daniela ner till Göteborg då hon ska ta tåget till Stockholm idag. Ska bli spännande att se om jag lyckas hitta till centralstationen denna gången utan guidning ifrån Viktor. Men det ska väl inte vara omöjligt. Det omöjliga kommer sedan är jag ska åka till IKEA. Jag och lillan tänkte passa på att åka dit och äta mat när vi ändå är i Göteborg, köpa lite nya ljus och kolla läget liksom.

Min bil fungerar tack och lov igen. Det var bensinpumpen som hade gått sönder och som tur var kunde pappa fixa det. Är det möjligt att man verkligen blir så beroende av bil, bara på en så kort tid vi som är vana att åka buss och gå. En nyttig erfarenhet helt klart.