Fånga Dagen

Jag som skulle vakna tidigt idag, för att få mig en stund i solen sitter här. Lillan sover fortfarande så det lär inte bli många minuter i solen idag heller, tyvärr. Inte imorgon heller tyvärr, då det blir Storaholm och halkkörning för min del under större delen av dagen. Det är väl attans att jag vart så seg med körkortet att halkan han gå ut. Men det ska bli skönt att få det ur världen. Om man skulle svära så skulle jag säga "Faaaaaaaaaaaaaaan, nu vill jag med ha mitt körkort, det är min tur nu"

Igår var Viktor och Mellis och fiskade tillsammans med Gogo och Meti, ni kan tänka er att hon hade mycket spännande att berätta sedan när hon kom hem, hon hade ju både fått bada och vart med och fiskat. Fiskat för första gången. Hon tjatade och fjantade sig och skulle berätta allt på samma gång. Min lilla tjej. Önskar att jag hade kunnat vart med. Men till helgen är vi i alla fall lediga hela familjen samtidigt, då måste vi hitta på någonting, varesig det regnar eller är strålande solsken.

22 : 44

Foto: Jag

A
ndra eftermiddagen är avklarad och arbetstimmarna är plötsligt inte så långa när jag har mycket att göra. Med mycket att göra menar jag all dötid mellan rullbytena, då jag pluggar teori. Boken känns så lång och det är så lite tid. På 8 timmar hinner man inte alls läsa speciellt mycket, tyvärr. Bara några dagar kvar nu sedan behöver jag förhoppningsvis inte oroa mig för att arbetsdagarna är för korta längre.

Jag hoppas att det fina vädret håller i sig till ledigheten så att man kanske kan få lite färg. Som tur är har jag lätt för att bli brun, värre hade det varit om jag hade behövt sitta timmar och pressa i solen, det hade jag aldrig hunnit med. Det är konstigt vad livet kan ändra sig fort, bara för att man jobbar. Plötsligt så finns det så mycket man måste hinna med, samtidigt som man ska hinna klämma in sov timmar på det också.

Välkommen till vuxen världen Jennie!

Nu blir det andra bullar när det först är jobb och sedan dags att börja skolan på nytt igen. Lika bra att vänja sig.

ps. Alexandra, Viktors mormor (som bor i Chile) köpte encintadosen till oss och skickade dom. Skriv och fråga Isabella , jag vet att även dom hade det när dom döpte sin första pojk, kan hända att dom köpte dom i Sverige, Lycka Till! ds.PlaylistNär alla andra ord är överflödiga


Bellas Lulleby - The Twilight Saga (Twilight)
Promoe - Mammas Gata
Promoe feat Timbuktu - Lev nu
Promoe feat Timbuktu - Ge oss Sverige tillbaka
Ison & Fille - Jag skrattar idag