Nytta och ChaufförFörmiddagen vigdes åt städning som planerat. Det är sjukt hur mycket skit det finns när man börjar skrubba. det tar alrig slut. Ska jag ge er en bild om vilken ordning vi hade i skafferiet så kan jag informera om att jag hittade en galge där inne i röran. Nu är det i alla fall ordning så det heter duga. Alla skåp har skrubbats och rensats, golv och kakel har skrubbats. För morgondagen ska jag torka alla lister och sedan göra rent spisen och sedan är jsg äntligen klar. Dock är det fler rum som ska genomgå samma behandling och tapseringen ska slutföras och hatthyllan ska på plats.

Det blev ingen filmkväll hos Emma idag.jag kände mig verkligen inte i skick till att socialisera mig även om det i slutänden säkert hade blivit jätte trevligt. Istället så åkte vi till Trollhättan och storhandlade. På hemvägen ringde pappa och undrade om jag ville vara chaufför. Så det var bara att köra tillbaka till Trollhättan igen. Körde pappas bil vilket verkligen är skillnad mot min då den är helt ny. Både gas och broms är mycket känsligare vilket gör min körning betydligt ryckigare. Men det är gött med värme i bilen. Lyx om ni frågar mig nu när det är skitkallt ute igen.

Nej, nu ringde pappa precis så då bär det av mot Trollhättan igen för att hämta päronen. Later.

Ett inlägg om städningStädning står på schemat idag igwn och mitt stackars barn kommer förmodligen dö av tristess. Målning och bad underhåller bara i korta stunder, och Viktor stiger inte upp än på ett par timmar i alla fall. Det får bli en dag i filmen tecken för hennes del för städa måste jag göra, hur omotiverad jag än känner mig inför det.

Ikväll blir det filmkväll hemma hos.Emma följt av tvätt hos Viktors pappa halva natten, det dka bli så skönt med egen tvättstuga sedan.

Jo. En extra rad till min mormor som lånade mig den grymma svampen igår. Otroligt nog tog den bor mascarar som Melanie hade målat i köket på tapeten utan att så mycket som lämna en antydan. Nu slipper vi tapsera om i köket vilket verkligen är guld. En lite uppfinning som är  alla amåbarnsföräldrars räddare i nöden. Tusen Tack!

Hey Mr Efron!

Min mobil är grym, verkligen som en liten dator. Jag är inte alls besviken med mitt val. Ovant med tagenbord men hur bekvämt som helst. En fröjd att skriva sms och nu uppdaterar jag via mobilen, liggandes i sängen.

Har även laddat ner diverse bakgrunder till mobilen och att döamma av mina val känns det högst osannorlikt attjag snart blir 23. Det är nämligen Zac Efron som står för den biten. Herregud, är inte jag för gammal för att ha kändiscrushes? Och zac Efron av alla sockersöta. Men set är något visst med honom, jag som tidagre spytt på alla inom den karusellen, såvä Zac som Vanessa Hudges. Miley Cyrus som Selena. Ni ser mönstret. Dock har jsg förlåtit Zac för hans existens och hoppas på många fina filmer med detta minst sagt ögongodis.

Hade någon sagt till mig för bara några veckor sedan att jag skulle sitta och youtuba videosar en hel kväll med Zac. hade jag skrattat. den sannorlikheten fanns liksom inte ens. Men man är väl inte sämre än att man kan ändra sig. Zacs stora problem är just Troy och förknippelsen med High School Musical, då filmerna gärna vänder sig till åldergrupper i yngre tonåren. Det är lite samma oseriösa känsla över det som att idol artisterna inte riktigt är riktiga artister, utan en flock 15 minuter i rampljuset artiser. Som visserligen är oerhört begåvade men inte riktigt räcker till, med undantag givetvis. För att återvända till Zac så har han precis den där stämpel, för vem kan ta någon på allvar som pryder varje ryggsäck i stan. alla leksaker osv.

Att han är så mycket mer än socker vittnar 17 again om där han briljerar.