Dagens vill ha . .

Dagens vill ha kommer ifrån H&M Herr. Visst hade den vart super snygg och mysig sådär på hösten att bara mysa till i. Hade iof gärna sett den på Viktor också!

Btw. Viktor och hans grabbar har ju spelning idag och Viktor kommer verkligen att vara dundersnygg. Inga kläder man är van att se honom i precis. Får väl tillägga sådära att jag köpte kläderna till en mycket skepisk Viktor. Men jag tror han gillar dom!
Om han är snygg i vanliga fall så är det ingenting mot vad han kommer vara ikväll.

Fika & Reklam

Vaknde redan vid 9 imorses, av mig själv. Det är inte illa. Melanie vaknade imorses när Viktor skulle till jobbet (runt 5) men somnade om efter en flaska välling och lite mys. Sedan fick jag väcka henne när det var dags att göra sig i ordning och gå och fika med Emma, vid halv 11.

Emma hade sina söta systerbarn Eskil och Tilde med sig och Melanie vart jätte facinerad. När det värsta blygheten hade släppt och vi begav oss mot lekplatsen tyckte hon det var dunderkul. Även om lekplatsen på torget inte är någon höjdare om man inte är ett par år eller kan klättra själv.

Förövrigt så är det fullt kör här ute idag, med allting som ska sättas upp inför "festivalen". T o m karuseller ska det bli i år, dom har vart snåla med det de sista årena. Får väl se vad Melanie säger om det imorgon, blir allt en tur tillsammans med henne på dagen. Fina skyltar sitter uppe med programet och Badaboom står bl a på scenen imorgon. Viktor var mäktigt stolt igår när dom omnämdes i tidning också.

Så för att göra lite reklam sådära så måste ni klicka in på deras hemsida och ladda deras låtar ; BADABOOM Viktor hittar ni under Enigma där ni kan tanka några av hans låtar. Kul om ni kunde skriva en rad också om ni tittar in!

Dagens vill ha . .

Dagens vill ha kommer ifrån Gina Tricot och är hejdlöst läcker. Påminner något om den kjolen som var så populär tidigare i år ifrån Ellos. Remeber? Kanske något lång men det är ju inte speciellt svårt att korta den heller.

Enligt Ginas hemsida så måste jag säga att det har kommit in en hel del snyggt efter enligt min åsikt en lång torka. Gina inne i femman-huset är dessutom världelös. Ska ändå hålla utkik idag.

199 pix!