God Natt

Tack för idag.
Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång kväll som inte alls blev som jag tänkte. Har mått jätte dåligt sedan vi åt och bara legat med ett enormt tryck över rygg och revben och kämpat med andningen, ingen aning om vad som hände, men tror i alla fall att jag kan lyckas somna nu, jag hoppas på det.

God Natt. Hörs imorgon!

Dåligt med Bloggande

Idag har jag verkligen haft noll inpiration till att skriva här, ingen lust överhuvud taget och det är sällan det händer nu mera eftersom bloggen kommit att bli en väldigt stor del utav min vardag, men jag har helt enkelt inte orkat, ibland måste det var så också, jag hoppas på mera inspiration nu när jag börjat bli bättre också och planen är att ta upp träningen redan på måndag igen om jag mår bra resten av helgen vill säga, men det känns så nu i alla fall, kommer bli näst intill löjligtskönt att få ta på sig tränings kläderna igen och träna en stund, jag har saknat det.

Ska göra i ordning Melanie strax och lägga henne, Viktor jobbar natt idag och går om bara några minuter så jag har hela kvällen för mig själv, blir nog Vänner för min del eller kanske One Tree Hill, hade ett sådant OTH abstinens igår så att jag fixada hela första säsongen som ligger och väntar på mig, men först lite kärlek ifrån Vänner.

Funderar lite kring Private Practice är det det verkligen så bra som det utlovad, jag menar håller det Greys nivå?

Fredag

Idag skiner solen och himlen är blå, förkylningen är nästan borta men huvudet dunkar fortfarande, inte lika illa som igår visserligen, men klockan är inte så mycket ännu heller så det ligger väll lite i det också, tyvärr.

Den nya Lotta filmen kom på posten idag så gissa vad som spelas på våran tv nu. Melanie är helt förtrollad som vanligt.

Idag blir det nog inte så mycket, ska nog försöka komma ut lite idag i alla fall för att få lite frisk luft. Vad ska ni hitta på idag då?

image805