När Juli värmer upp vårt land

Uppe med tuppen idag och möts utav sommar. Badkläderna är på vift så jag slängde på ungarna kläder och drog mot Trollhättan för att köpa nya. Melanie var på gott humör och var jätte bra sällskap, sällskap utan tjat så hon fick massa beröm till skillnad ifrån allt tjat det har varit den sista tiden. Hon spann som en tigerräv och nog förstår jag att vi är alldeles för snåla med att dela ut den varan. På gott och ont kan jag tro.

Blev nya örhängen till mig och Melanie. En tröja till mig och ett par badbyxor till Viktor, samt frukost på Espresso House. Jag och Melanie delade på en Caesar sallad som var mycket god, färska räkor är inte att leka med. En islatte på det och dagen kunde knappast fått en bättre start. Förresten innan jag glömmer det, jag ääääälskar min nya vagn. Den är så smal och smidig och precis sådär lättkörd och dreamy som man drömmer om. Väger knappt något, snygg och ja it goes on and on. Super nöjd är jag i alla fall. Förhoppningsvis håller det i sig.

Väl hemma får vi fin besök ifrån min Isabella och hennes Ljubomir som hade vägarna förbi. Det är verkligen inte varje dag man ses. Vi bestämde i alla fall att vi ska bestämma något och ses och hitta på något kul, snart. Något som man inte brukar göra, eller kanske något man brukar. Någon som har någon idé? Anything and nothing?

Nu ska jag starta några avsnitt utav mitt The '70 show och plocka lite här hemma efter mina små terrorister som vänder upp och ner på lägenheten i en handvändning och just nu när Nayeli kryper omkring och provsmakar allt är det extra viktigt att det inte ligger saker, smutts ect och skräpar över allt för det räcker med att man vänder ryggen till en halv sekund så har hon hittat något mindre bra att antingen pilla eller smaka på.

Viktor ska jobba natt så det blir en ensam kväll när barnen har somnat för min del. Den där Mojiton får nog dock låta vänta på sig ett tag till tror jag. Tycker du ska komma hem nu Emma, för även om jag aldrig ringer så tycker jag om att ha möjligheten att ses om andan fall på. USA är överskattat sommartid, är det inte så? Hehe.

Ny Vagn . . Tredje gången gillt?Åkte till Trollhättan och Överby idag ensam med båda tjejerna och utan någon barnvagn. Det resulterade i en ganska kaotisk eftermiddag och en sprillans ny vagn. Blev en helsvart Brio Spin -11 var lite sugen på den rosa då chassit var vitt men dom hade inga i lager och redan nu i efterhand kan jag känna att det var lika bra, som att bädda för att tröttna. Dessutom har jag nog faktiskt aldrig haft en helsvart vagn, förutom Carena då, men det var ju bara en sulky.

Köpte lite annat smått och gott givetvis nu när pengarna legat och bränt i fickan ett par dagar. Bl a Cover all Mix ifrån Make up store som jag velat prova länge, en ny foundation, flytande denna gången, hoppas den är bra. Och ett set med ögonskuggor. Två tröjor till barnen och sedan lite små saker som Melanie lyckats tjata sig till.

Syndade och åt pizza på Etage grillen. Kände dock ganska ovärt med de 80 kr som det kostade då jag bara åt två slicar och Melanie en. Drack min cola och sedan åkt vi hem mot Lilla Edet igen.

Nu är båda barnen hemma hos mina föräldrar och jag har plockat fram spikmattan och kör på återhämtning och boostar inför nattpasset. Är galet trött men spikmattan råder bot på det mesta. En kaffe på det och sedan drar karusellen igång igen med barnhämtning, sambo hämtning och lämning, kattmatning och göra sig i ordning till jobbet. Livet leker!

00.17

Melanie är äntligen hemma hos oss igen efter en vecka på semester med mormor och morfar. Ordningen är återställd här hemma och det är så härligt att ha henne hos oss igen. Som jag saknat henne, min prinsessa.

Lönen har trillat in på kontot och jag fick ett rekord belopp in på kontot, så även Viktor. Konstigt att man ändå alltid hittar nya hål att fylla och "behöver" nya saker lite extra så snart man har extra pengar. Men vi ska uppfylla en av våra drömmar i alla fall och det är att köpa en diskmaskin. Super lyx och mycket tid som kan läggas på annat istället.

En ny vagn, Italien resan, räkningar, nya kläder listan kan göras oändlig. Men så är det väl alltid. Dock känner jag alltid starkare för att pengar är inte allt, långt ifrån. Alla saker i världen man kan köpa är inte värd att inte göra något man inte brinner för. Jag måste låta det vara en morot för att förverkliga mina drömmar. Men gudarna ska veta att bruket betalar bra, knappast kan du hittat ett bättre betalat sommarjobb. Ett okej kneg, skönt med skift men inte min framtid. Jag vill ha ett jobb som man längtar till som man ser fram emot att gå till varje dag. Finns det?

Hur som. Nu blir det True Blood med min käraste och sedan kastar i alla fall jag in handduken. Är snortrött idag efter att ha stigit upp alldeles för tidigt med barnen och sedan jobbat eftermiddag pass, 14 - 22. 

Två nattpass kvar sedan går jag på ledighet och då ska jag dricka Mojito på min balkong.