Augusti

Dom senaste dagarna har varit kaos. Eller mer eller mindre innehållit mycket att tänka på.

Vi har kikat på både Oskar Linnros & Adams-Ray som stått för den största dosen glädje. Varit och firat William som fyllt tre år. Jag har slutat jobba och börjat drömma om framtiden. Samma dag som slutade på jobbet bestämde sig bilen för att kasta in handduken eller som så många tycks envisas med att påstå att det var jag mördade den. Så nu är det bara att plocka fram stora plånboken och köpa en ny, för det är ohållbart utan bil. Tråkigt men det kom ju inte helt oväntat kanske. Vi hade ändå behövt en ny bil innan vintern, så jag antar att det helt enkelt var meningen. Vad det blir för något denna gången vet jag dock inte en. Men jag har slått ett slag för en bil i alla fall.

Igår fick mamma och pappa så snällt köra oss till NÄL för att lämna in babyskyddet. Ute i sista stund som alltid. Sedan åkte vi hem och fikade hemma hos min bror innan det bar av för att hämta Mellis på dagis.

Denna dagen bjuder på packning och tvättning. Besök hos barnens farfar och allt annat som måste fixas innan vi drar till ITALIEN IMORGON. Vi hoppas på en härlig vecka fullproppad med nya äventyr givetvis. Vi firar vår 10 års dag så det lär väl inte gå obemärkt förbi. Dessutom så utlovas 37-38 grader och solsken i Rom under veckan.

Det luktar höst

Melanie & Nayeli

10 månader


Det luktar höst ute och det får det att pirra i hela kroppen. Svensk höst är så vacker. Min absoluta favorit årstid. Löven är är i alla möjliga färger. Luften känns frisk och man behöver fortfarande inte dra på sig ett helt hav av mundering. Man behöver inte gå ut för att ta tillvara på dom fina dagarna. Det är lättare att komma iväg och träna, osv osv. Listan kan göras oändlig. Men jag låter det stanna där. Sommar i all sin glans, men har man en bebis blir det inte mycket sol precis och många självklara sommarnöjen försvinner. Dessutom är det faktiskt rätt jobbig när det är stekigt, svala sommarkvällar är dock inte att leka med. Livets goda?

Idag borde man passa på och rensa ut förrådet. Nu när vi båda är lediga och himlen fortfarande är blå. Idag borde jag ta mig i kragen och åka mot Uddevalla och köpa inför min barnfria kväll på stan med Kristina imorgon. Så många borden men så lite lust. Kanske andan faller på lite senare under dagen.

Lära-gå-vagnHur fin?
Maileg @ Julias Vita Drömmar


Sitter och bläddrar runt på diverse inredningssidor och inspireras. Det var länge sedan jag tog mig tid. Allt annat som hamnat i fokus har fått den biten att hamna i skym undan. Men idag har vi drömt om något eget, kanske nästa år. En uteplats med inglasad altan, ett lantligt kök. Ett lantligt hem. Igen, kanske nästa år.

Men det gäller att passa på och köpa det som man annars inte köper nu när vi har så mycket extra pengar. Så till nästa lön smäller det, om vi inte spenderar för mycket i Italien vill säga. Men det blir nog lätt så när lönen trillar in samma dag som avresedatumet. Men vi ska försöka hålla i slantarna i alla fall. Lite granna . .

Hur som. Nayeli ska få en lära-gå-vagn/dockvagn. Har hittat en jätte fin som jag ska klicka hem till henne som kommer passa jätte fint i hennes rum och förhoppningsvis kommer den lekas med sedan också. Misstänker att storasyrran kommer sno den så fort tillfälle ges, det är nämligen väldigt mycket dockor/barbie just nu.