Söndag

09 : 25

Vädret är verkligen lika fint idag och bara därför ska jag vara riktigt elakt och väcka Viktor tidigt fast han kom hem igår natt och var sådär lagom rund under fötterna. Vart dagen bär oss är dock fortfarande ovisst. Egentligen hade man viljat ta sig utanför Edets gränser. men vart skulle man bege sig då? När det dessutom finns risk att en utav oss är bakfull? Nej, vi lär nog bli kvar här idag också, men kanske kan man smida planer om imorgon istället.

Nej dags att röja lite, när man har en liten tjej finns det ingen möjlighet att det kan vara städat i en dag ens. Här är det storstädning som gäller varje dag för att det inte ska se ut som en orkan dragit igenom lägenheten. Känns verkligen kul och det är lätt ska jag säga er att ta nya städtag hela tiden. Hade vi viljat ha det tip top hemma hade vi säkert fått städa 10 ggr varje dag. Då menar jag städa, inte plocka undan.

Närbildslins

Min närbildslins kom idag på posten, trevligt. Så det har vart till att prova den idag, jag är imponerad hur mycket 79 spänn kan göra i skillnad. Helt klart värt den investeringen, för man kommer mycket närmare. Så det har blivit en hel del bilder knäppta under dagen. Ett axplock hamnar på bilddagboken och här har ni ett smakprov, en av mina favoritbilder någonsin tror jag.


Förövrigt så åkte vi till Alafors idag och lämnade in min ansökan till skolan, så nu är det bara att hoppas på att man kommer in och har något att sysselsätta sig med under hösten. Jag är trött på att gå hemma nu. Sedan följde jag och Mellis med hem till mina föräldrar, åt stekt strömming som nog aldrig smakat så gott tidigare, sedan hängde vi där hela dagen och njöt av det fina vädret som jag hoppas håller i sig nu när Viktor är ledig.

Imorgon är Viktor äntligen hemma hela kvällen, jag längtar efter honom mycket!