Bildregn : Reflexskärmstest

Idag fick jag med mig Melanie ut för att prova reflexskärmen som jag köpte för jätte länge sedan, för första gången. Det var lättare sagt än gjort speciellt då solen gick i och ur moln hela tiden och man var tvungen att ändra ljuset hela tiden, samtidigt som jag skulle hålla reflexskärmen och försöka få Melanie att ställa upp på bilden. Resultatet blev för många bollar i luften samtidigt. Men bilderna blir nog fina med lite mera övning.

Men visst finns det utrymme för så mycket finare fotografier. Ögonblänket är ju oslagbart när man tar hjälp av skärmen. Jag har bara en liten variant i silver och guld. Men det räcker nu i alla fall. Jag är ändå nöjd.

Så i ärlighetens namn vad tycker ni?

De fyra första bilderna är klickbara om man vill se dom i större format.

Ljudet av ditt hjärta30'e Juni är äntligen här!
Ni som följt min blogg har nog uppfattat min längtan efter idag. Äntligen är det dags för Eclipse och alla verkar vara helt tagna utav den tredje filmen. Kan klockan inte bara bli 18 så man får sitta där i biomörkret och avnjuta en utav tidernas kanske bästa sagor. Jag tvekar inte en sekund om att jag kommer komma ut därifrån och vara helt betagen, boken är ju fantastisk och vad annat kan då filmen vara?

Jag har drömt mardrömmar om idag hela natten. Att vi stått i kön och inte hunnit fått ut våra biljetter då vi blivit bort knuffade utav andra fans vars plan var att får våra biljetter att avbokas så att dom kunde boka istället och ta våra platser. Sedan har vi även gått ut i pausen i tron om att filmen varit slut och missat sista halvan. Haha.

Vecka 25 ♥

Bebisen väger nu över 600 gram och är välproportionerad, men med tunn och ömtålig hud och ringa mängd underhudsfett. Hjärnan växer snabbt och bebisen börjar fylla utrymmet i livmodern. Den är ungefär 30 centimeter lång från hjässa till häl. Chansen för överlevnad är nu goda även om det är bäst att bebisen stannar i magen ett par veckor till och fortsätter att utvecklas på ett "vanligt" sätt.

Jag känner mig gravid och har varit smidigare i mitt liv än vad jag är nu. Jag ser denna vecka lite som en milstolpe, hälften av 20 veckorna kanske. Nästa stopp är 30 eller kanske redan 28 då man går in i den sista tredjedelen och därmed räknas som höggravid. Jag som alltid annars sover utan kudde har ett högt berg i sängen nu mera för att undvika halsbrännan, än så länge fungerar det bra. Men så snart jag lägger mig plant så börjar det igen.

Lillasyster har blivit allt starkare i magen och nu känner jag henne röra på sig ofta där inne. Igår kunde jag känna hur det sparkade på både högt uppe i magen och långt ner. Hon boxade ut ordentligt med andra ord. Melanie har börjat tröttna på att vänta på lillasyster och försöker locka ut henne. Hon kramar ofta magen och pratar om hennes bebis ibland blir hon t o m hotad med stryk utav storasyster om hon inte sparkar tillbaka när hon pratar med henne. Det är naveln som är kommunikations hålet mellan systrarna.

Min foglossning är ingenting att leka med och jag har allt svårare att röra mig även när det är korta sträckor det handlar om. Detta gör naturligtvis att livet stannar till då jag oftast har svårt att delta i någonting. Jag har även fått mina första bristningar på magen. Detta fenomenet klarade jag mig också helt utan när jag väntade Melanie. Otroligt egentligen hur två graviditeter kan skilja sig så mycket.