LC70

 
Delar utav vår klass på friskis passet i fredags.

Hemtenta

Idag har vi hemtenta. Jag har sovit fram tills nu. Helt hejdlöst onödigt när det finns så mycket att göra. Kvällen kommer inte vara ung för mig heller då jag har spanska. Himmel och pannkaka (!) denna dagen kommer nog inte hinna ta slut innan jag måste vakna upp till en torsdags morgon.
 
Ska strax kasta på mig lite kläder och åka mot centralare delar utav Trollhättan. Är galet suget på lax till middag. Sedan måste jag förbereda lite inför morgonmys och födelsedagsfirande när vår älskling fyller 2 år imorgon.
Viktor jobbar förmiddag imorgon och åker hemifrån vid 05 snåret. Så vi sattsar på sång och paketöppning strax innan det. Sedan får vi hänga och slösova i soffan fram till 06 när tåget avgår mot påklädning, dagislämning osv.
 
Vi fick våra praktikplatser igår också. Jag ska vara här i byn. Perfekt. Har service hus + ute. Samma gata som både skola och dagis. Sedan vet man inte tiderna än givetvis då man ska följa sin handledares schema, men vi får se hur det blir. Det känns bra än så länge i alla fall.
 
Nu - upp och iväg!
 

B för bra

 
Denna terminen lider mot sitt slut i alla fall för min del. Det är bara denna veckan och sedan nästa innan höstlovet. Ytterligare 2 veckor sedan praktik följt av en sista vecka. Men sista veckan brukar ju gå på halvfart och redan nu märker man att säcken börjar knytas ihop. Psykologin är mer eller mindre slut då inga lektioner återstår.
 
Förresten. Fick B på psykologi provet. Känner mig så jävla nöjd över det. Det ser ljust ut för ett B i betyget och bättre än så kan det knappt bli. A visserligen men det sägs ju vara ouppnåligt, mer eller mindre i alla fall. Hur som, psykologi är svårt att ta på och det handlar mycket om att reflektera själv vilket gör det känns extra jävla bra.
 
Hur som. Veckan fortsätter att kantas utav skoluppgifter. Imorgon ska vi läsa ergonomi och kommer vara i metodrummet. Jag börjar även ytterligare en ny kurs (matte) som jag nämde tidigare. Farmatologi i Medcin med en Hemtenta tills på torsdag. Ett stort arbete i Psykologin samt inlämning om Intrigitet till Vård och Omsorg då jag missade den biten när jag var borta. Det finns att göra med andra ord.
 
Nu ska jag städa lite här hemma innan det är dags att hämta barnen på skola och dagis. Sedan bär det av mot Lilla Edet och kalas för min mormor som fyller 66 år idag.