view

11.18

Imorgon drar praktiken igång för min del. Samtidigt som det kommer bli kul så är jag verkligen jätte nervös. Tänk om jag hatar det? Hur ska jag då motivera två terminer till? Nej, det måste helt enkelt gå bra, vara bra.
 
Förresten så fick jag besked om ett B på mitt arbete om Autism det trodde jag verkligen alltid. Dessutom så fick jag ett väldigt roligt mail ifrån min Psykologi lärare om att med det betyder att jag kommer att få ett B på hela kursen och det är ju fantastiskt. Tror inte jag fått ett sådant högt betyg sedan jag sportade MVG i religion på högstadiet för sisådär 9-10 år sedan. Så ni kan tänker att jag är stolt över detta.
 
Förutom skolan så var vi på badhuset här i Trollhättan med barnen igår. Det var riktigt mysigt och jag kunde somnat i bubbelpoolen tror jag. Varmt och gott, vi somnade allihopa på en eftermiddagslur sen när vi kommit hem vilket resulterade i en sen kväll för barnen. Men vad gör det när det är lördag och man har haft en fantastisk dag tillsammans. Vi är alldeles för dålig på att åka iväg ihop. Vi har inte riktigt tagit tag i att vi bor i Trollhättan och inte i Lilla Edet längre tror jag, här finns om inte mycket i alla fall lite mer att sysselsätta sig med på dagarna.
 
Jag och Viktor var på Sverige premiären utav Breaking Dawn part 2 också natten till onsdag. Helt galet, men naturligtvis väldigt värt det. Bion började 00.01 och vi jag som var rädd att jag skulle somna insåg ganska snart att det var en omöjlighet. Filmen var fantastisk om ens med några missar. Omtumlande, fantastisk och helt, hela underbar precis som en filmatisering utav Breaking Dawn bör vara. . . Ett värdigt slut .  .
 
 
 
ps. Glöm inte att följa mig på Instagram, jenniemj heter jag där och där är utbudet på bilder mycket större än här. Det är bara att skicka en fförfrågan :) ds.
 

11.15

 
Om ni någon gång bläddrar ner i min blogg så kan ni se att jag nu har gjort alla mina uppgifter som legat bakom och släpat. Idag gjorde jag klart psykologi uppgiften och även arbetet i vårt och omsorg, jag valde att skriva om barnmorskans historia Från Jordemor till Barnmorska. Skönt att den biten är avklarad nu i alla fall. Fast förstås när gamla arbeten blir klara tillkommer nya. Praktik uppgiften vi fått är dock ingen matig historia och ligger ett par veckor framåt i tiden. Det handlar mer eller mindre om att skriva logg-bok varje och sedan sammanställa detta. Det är min starka sida, reflektioner.
 
Det finns dock fortfarande en liten tagg kvar i rosen och det är samhällsprovet som kommer vara imorgon. Jag känner mig inte riktigt kry och har haft fruktansvärd huvudvärk hela dagen men det vore så synd att missa provet sedan har vi även blivit lovade ett preliminärt betygsbesked i psykologi imorgon. Det skulle man säkert kunna lösa via mail om det skulle behövas göra en komplettering ifall man inte känner sig nöjd. Jag är orolig där då jag siktar mot ett B i psykologi, mitt senaste arbete om Autism ligger nog tyvärr inte på den nivån. Men hey, då får jag nått att pyssla med under praktiken, haha. Sedan har jag spanska prov nästa onsdag så man ska inte tro att det blir lugna gatan bara för att man går på praktik.
 
Nu ska jag återgå till mina studier och se om jag kan lindra huvudvärken med "politikens grunder" . . .