Till 2 års Dagen

Har klickat hem världens sötaste klänning till Melanie som hon ska få ha på sin 2 års dag. Så nu hoppas jag att den passar. Kommer säkerligen passa som ett linne om inte annat, så den kommer nog till användning. En sak är säker hon kommer vara världens sötaste i alla fall. . . Fast det förståss, det är hon ju alltid!

Den är i stlk 2 år, så det borde ju passa. Hon brukar inte kunna ha så stort äns nu, men till december så kanske. Min lilla tjej är inte så stor förstår ni, hon har bara 80 i byxor och 86 i tröjor. Så hon har korta ben, hihi.

Update

Eftersom vi inte har någon fungerande dator nu mera så blir det inte så mycket bloggande. Igår lånade vi Danielas laptop för att kunna betala räkningarna och har den hemma. Det är näst intill ett handikapp att leva utan dator, dagen i-lands problem. Hörde rykten igår om att det ska komma sådana dära nya dator paket via Viktor jobb igen. Vilket jag håller tummar och tår för.

Har precis betalat räkningar, ätit frukost och nu väntar jag på att Emma ska komma hit så ska vi kika på One Tree Hill. Tidag idag och många serier att kika på. Kollade btw på det nya avsnittet av Desperate Housewives igår som verkligen var kanon bra - som alltid. Den serien är verkligen i en klass för sig,  det må jag säga. Men en utav mina abosluta favoriter.

Annars har det inte hänt så himla mycket. Emma sov hos mig hela helgen. Först på fredagen vart det Danielas födelsedags fest. Vi gick dit och sjöng och sa grattis och lite så, men eftersom jag hade Melli med mig så gick vi hem, la henne och spelade "skit gubben" som på den gammla goda tiden. Satt uppe halva natten och tjatade. Sedan på Lördagen så bar det av hem till Isabella för att fira henne. Hon hade bjudit jätte många tydligen men vi blev inte så många till slut.

Vi bastade och drack bål som Iza hade blandat ihop. Stark som sjutton och smakade i princip bara vodka. Sedan satt vi och tjatade, åt tårta och allt annat gott hon bjöd på. Det vart present öppning och när bålen tagit slut fick vi snabb tag vin flaskan som jag och Emma hade köpt till Iza. Jag, Emma & Alexandra delade i princip på hela flaskan. Black Tower var det, och det blandat med bara lite granna sprite var verkligen skit gott, jag hade kunnat dricka mig hur full som helst på det. Men eftersom det blev så sent med utgång så bestämmde jag och Emma oss för att åka hem istället.

Väl hemma, gick jag nästan och la mig direkt var helt slut verkligen. Bara någon timma senare så vaknade Melanie och grät floder och jag gick in till henne för att hämta henne och då hade hon spytt ner hela sin säng, hela sig själv, gå golvet runt sängen. Jaa det var katastrof i princip. Klockan var väl runt tre då och hon var jätte ledsen. Kunde inte bada henne då heller så jag torkade av henne med våtservetter så gott det gick. Tog på hennes Bonn-Bonn lite kläder och lyfte in henne till våran säng. Då spydde hon ner hela våran säng också, så det var bara att gå upp och börja om igen. Viktor kom hem ifrån jobbet och Melanie bestämmde sig för att hon inte vill sova. Jag kännde mig så där lagom halvdöd liksom.

Flirt-Fia

När jag kom för att hämta Melanie på dagis idag. Kom en liten kille fram till mig och sa ; -

- Vet du vad Melanie sa till mig idag?
- Nej
- Hon sa, Gose-Gos

Haha, det ska börjas i tid. Detta avslutade med ett mycket kärvänligt "Hej då Vikkor". Förmoligen heter pojken som Melanie sa Gose-Gos till Viktor. Pappa Viktor får nog ta ett snack med lill tjejen ikväll.

ps. Lycka till att Lars är vidare i final ds.