28 Februari

Har varit en tur nu på morgonen, förvisso i meningslösan. Nu är jag hemma och ska snart åka tillbaka igen. Ska ha handledning vid 12. Kan nog behövas en spark i rätt riktning, jag blir inte riktigt klok på det här arbetet. Känns som om det saknar mycket för att jag ska kunna pussla ihop pusslet och få alla bitarna på plats. 
 
Efter det blir det mat handling. Hämta barnen, åka till Lilla Edet och hämta Viktor. Kan bli en stund kvar där kan jag tro då vi sällan är där och barnen tycker mycket om att vara hos Tata. Vi får se.
 
Nu ska jag i alla fall försöka beställa lite nya arbetskläder. Avbeställde den tröjan jag beställde den 5 Februari. Då företaget håller på och velar fram och tillbaka. Någonstans har jag en gräns också. Synd att alla bussaronger är så förbannat fula bara - i alla fall dom som jag hittar. Fast hur snygg kan en bussarong vara? Snyggare än den jag har visserligen. Dock känner man sig ganska cool i scrubs och namnskylt måste jag säga. 
 
Hoppas förövrigt på att mina papper ifrån rekryteringen kommer idag så jag kan börja boka in mig. Har två ava turer på Lindkullen nästa vecka. Men med en del framförhållning så ska det nog kunna bli fler.
 
 

Hur dom än

 
Oskar. Du är bättre än bra.

27 Februari

Idag har jag gått bredvid - igen. Hade ju bara vart bredvid en förmiddag. Det gick bra, kändes onödigt och överflödigt. Tror personalen instämde också för jag kunde likväl vart ordinarie då jag ändå jobbade lika mycket som dom och även blev lämnade själv med gamlingarna när dom gick på rast. Haha . .
 
Min plan hela tiden med att börja arbete är försöka jobba 2 dagar i veckan. Hittills har det vart mer än förväntat. Första veckan 3 dagar, förra veckan 3. Denna veckan visserligen bara en gång (idag). Nästa vecka är jag uppbokad två dagar redan och veckan därpå så ska jag vara bredvid 2 dagar på Landbogården här i Åsaka där jag hade praktik. Kanske onödigt med bredvid gång. Men det kan ju också ha hänt mycket sedan jag gick hem i mitten på december. Det var ju redan upp och ner och fram och tillbaka under den tiden jag var där.
 
Hur som. Ska hämta mina stjärnor på dagis och fritids nu. Sedan ligger det ett paket på posten till Melanie som vi ska åka vägen "förbi" och plocka med oss hem. En halv garderob så damen blir nog mer än lovligt nöjd.
 
 
ps. Oskar Linnros senaste är så jäkla underbar. Över alla förväntningar dessutom. ds.