Grekland vs Spanien?

Jag är löjligt sugen på Grekland måste jag säga. Tanken är att vi ska ge oss iväg den 20 Augusti. Viktor ska nämligen ha spelning den 30:de så det blir lite taight att åka då, tyvärr. Alltid ska det komma något emellan men vi får helt enkelt fira lite innan. Dessutom hittar jag inga bra resor till Rom i så fall är dom dyra och inga flyg går ifrån Landvetter. Det blir en familje semester på en vecka istället, troligen till Grekland eller Spanien.

Vad tycker ni. Vad borde man sattsa på? Dock lär det väl bli att vänta in en sista minuten resa och se vart det bär av, men det är alltid kul att kika lite grannan innan verkligen, sen vet man ju inte. Det är inte speciellt dyrt att åka till Grekland t e x. Men är det dyrt att leva där borta?

España!Congratulation till Spanien får man väl säga då. Med bara raka segrar så vann dom med bravur över Tyskland. Det är inte annat än att det känns lite vemodigt måste jag säga, att EM är över nu och att det är 2 år tills VM. Känns oändligt långt och jag är inte mycket för att titta på kvalena heller, som btw drar igång redan i höst. Men men. . Igen, Grattis Spanien, otroligt skönt att dom vann över Tyskland! En fantastisk match.

Igår, Idag, Imorgon & Föralltid

Sängen har ropat högt på mig hela dagen och det var näst intill tortyt att försöka hålla ögonen öppna på jobbet idag. Gick inte och la mig förrens vid halv ett igår, så jag antar att jag får skylla mig själv. Skönt att vara hemma nu i alla fall och skönt att det är eftermiddags skiftet imorgon, vilket betyder sovmorgon. Att gå upp klockan 05 tar knäcken på mig.

Till helgen ska jag och Melanie åka och hälsa på Pippi och Lotta, det blir nämligen Astrid Lindgrens värld. Underbart! Förövrigt så saknar jag Emma mycket, jag tycker hon ska komma hem nu, direkt på stubinen!

ps. Grattis till den lilla sötnöten Angelo (Melanies syssling) som fyller 3 år idag ds.

Bildtext: Me and Emma, back in the days.