Namnsdags barn

Hurra för Melanie som har namnsdag idag. Det står Elin i kalendern och hon heter ju faktiskt Elin Melanie Fernanda. Elin är efter min farmor så det hade även vart hennes dag idag. Man får väl vara lite så, det är den ända namnsdagen hon har då varken Melanie eller Fernanda lär dyka upp inom den närmsta tiden. Fast man ska aldrig säga aldrig, vissa "ovanliga" namn bryter ju sig igenom med hastig fart. Som t ex Kamel som fått en plats i almanackan.

Melanie har fortfarande inte vaknat, men hon la sig sent igår. Ska passa på att lägga mig på spikmattan en stund tror jag, har lite ont i magen och ryggen. Har varit en del nu de senaste dagarna igen - ve och fasa. Det är väl för att jag börjar stressa upp mig för att skolan snart börjar.


Plus que ma propre vie - Mer än mitt eget liv . .

Life can be as sweet as you make it


Har äntligen fått se The cake eaters med Kristen Stewart. Hon är en fantastisk skådespeleska det är inget tvivel om den saken. Filmen däremot var, jaa, jag vet inte ritktig vad jag ska tycka. Den gjorde varken till eller ifrån och tog slut innan den ens hade börjat. Det kännde som om den skulle behöva vara längre för att bli någonting, tyvärr. Dom hade en bra historia som dom inte använde.

Nästa film som väntar på mig är The Bad Mother's Handbook  med Robert Pattinson men jag drar mig för att se den. Jag vill inte förstöra min bild av Rob som Edward. Han är ju allt det där bara för att han är just Edward Cullen, punkt.

Dags att avsluta denna dagen tror jag. Är trött som bara den. Ska man försöka somna till Vänner eller My name is Earl tro?

PS. MASSA NYA BILDER PÅ MIN BILDDAGBOK, KLICKA DIG VIDARE HÄR! .DS

Ensamtid

Melanie och Viktor är hos Viktors pappa en stund, Viktor skulle vara i studion och Melanie hade fotat en cykel som hon ville ha som hon skulle visa för farfar. Skönt att vara lite ensam också, bara jag och katten hemma. Det händer verkligen inte varje dag. Vad ska jag göra för att all tid inte ska spring iväg? Det behövs verkligen städas här hemma, men orkar man det?

Har i alla fall slösurfat klart nu, så nu blir det något annat. Bläddra runt bland kanalerna kanske, livet är härlig när det regnar ute och alla "jag-måste-passa-på-att-vara-ute-för-det-är-så-himla-fint-väder krav försvinner. För mig känns det lite som att jag är färdig med sommar för i år. Jag längtar efter vinter nu, en riktigt vinter med massa snö. Dagar så man kan gå ut och åka pulka med Melanie, bygga snölyckor och snögubbar eller krypa upp i soffan framför en bra film med gott samvete. Kommer det någonsin att komma en sådan där film-vinter igen, sådan som det alltid var när man var liten. På den tiden då det fortfarande var snö på julafton?! Den tiden är nog dessvärre förbi, svensk sommar innebär regn och svensk vinter innebär inget annat än slask och allt där emellan är regn och rusk.

Förresten, jag och Viktor har blivit som ett gift medelålders par vi har bestämmt oss för att skaffa oss lite egentid, så i höst ska vi gå och ta en kurs i salsa. Även om Viktor redan kunde dansa innan han slutade med blöjan men vi behöver synka oss och det är alltid bra med lite repetition. Kommer bli super kul och hur underbart som helst att ha någonting som vi går och gör tillsammans.

Nej. Dags att njuta av lite ensamtid. .