Little J

Jag väntar fortfarande på Private Practice. Imorgon blir det förmodligen bara jag och Emma som drar ut med förhoppningar om rejält röj helgen därpå (Läs: Boka Iza). Undrar vad jag ska ha på mig, blev inspirerad utav Jenny's sminkning i GG här omdagen som ska nog öva lite imorgon och sedan får vi se vart vi landar.

Ska gå och smaka på mitt nybakta och sedan hoppas jag på att jag får se antingen Greys eller Private Practice innan jag går och lägger mig. Again, sjukt tråkigt att Viktor inte är hemma. Men han ringde och pratade lite i alla fall den sötbollen.

Ensam

Ensam hemma ikväll igen, känns som om det är så ofta nu vilket är väldigt tråkigt. Minns inte när jag och Viktor gick och la oss tillsammans sist, det var verkligen evigheter sedan. Men det är svårt när han är en natt människa och inte jag.

Idag har vi i alla fall gått en promenad, till lekplatsen och sedan hem igen, ca 3000 steg blev det. Har nämligen börjat använda min stegräknare. Sedan åkte jag och Melanie med mina föräldrar hem till till mina morföräldrar och var där och fikade en stund. Väl hemma så har jag börjat baka bröd, denna gången med mandel och musli i. Får se hur det smakar.

Ikväll lär jag väl hänga här och sedan blir det Private Practice och Greys för hela slanten.

torp

Igår åkte jag och Melanie med mamma och pappa till Uddevalla och Torp för att ta en tripp in på Panduro. Jag skulle köpa lite saker till pappas födelsedags present, typ scrapbook grejer, vilket jag inte hittade, tyvärr. Melanie tjatade till sig godis utav mamma och satt och mös som bara den när hon tuggade på sina chips.

Förstår ni hur skönt det är att man faktiskt inte behöver släpa med sig en vagn överallt längre utan att Melanie faktisk kan gå hyffsade sträckor, som typ när man kollar lite i affärer och sånt. Visserligen är hon alldeles för liten  för att vara helt utan vagn än men det känns så skön att inte behöva lyfta i och ur en vagn i bilen så fort man ska någonstans.


Den här bilden tog jag med min mobil kamera, kan ni tänka er hur det hade blivit med en riktig kamera. Skit fint såg det ut