Borås Djurpark

Det blev så att vi åkte till Borås Djurpark igår istället eftersom vi inte trodde att det skulle bli så varmt. Men nog blev det varmt alltid och svetten rann om oss, men vi hade roligt och Melanie var jätte facinerad och det var det viktiga i alla fall.

Senare på kvällen när vi kommit hem åkte vi hem till mina morföräldrar för att bada i poolen och Melanie var jätte modig igår. Det här med den nya badringen som man sitter i har verkligen hjälpt och nu räcker det t o m att jag håller i henne utan att hon typ skakar av rädsla, nu blir hon helt förbannad istället för att hon måste gå upp och sluta bada.


Sommar, Åh Ljuva Sommar

det är galna tider hemma hos oss, vi njuter av sommaren så mycket vi kan och det finns verkligen ingen plats i världen som är underbarare än sverige när solen bränner.  Jag själv har åkt in och ut på sjukhuset hela tiden känns det som pga min magen. Härom dagen bar det av till akuten, jag fick ta massa prover och fick order om att sluta dricka mjölk, sagt och gjort. 3 dagar utan mjölk och utan minsta känning så förmodligen har jag gått och blivit laktos intålerant. lyckat. Men det känns skönt att kunna vara utan magont. Mina Vänner. Har vart borta ett tag till och bara njutit av sommaren så mycket det går. Har åkt in och ut på sjukhuset som ett fån och där emellan har jag jobbat, så det har inte funnits mycket tid över till er, tyvärr. I alla fall, fick besked på akuten sist jag var där att jag förmodligen är laktos intolernat, så nu har jag slutat med mjölk vilket verkligen inte är någon enkel resa, plötsligt känns det som om det finns mjölk i allt och jag älskar mjölk, men till vilket pris känns det som.

Annars har vi vart och badat, Melanie har blivit jätte modigt och brun som en pepperkaka. Dock har jag inte hunnit ta några bilder på henne ännu men det kommer. Den ligga tokan är brunare än mig, fast visserligen så kan man tro att jag solat i garderoben hela sommaren, tyvärr. Men nu är jag ledig tills på fredag och det ska ju vara fint väder så jag hoppas på att hinna få lite färg i alla fall.

Idag har vi gjort Trollhättan och jag köpte en tunika - aktig sak plus ett par taight, skit fräscht. Sedan blev det även en rosa kylväska och rosa kylklampar så nu är man fit for fight. Haha. På Torsdag ska vi till Borås djurpark om det inte är för varmt annars blir det nog Borås ändå och utomhusbadet där. Sedan är planen att jag och Melanie ska spendera massvis med tid tillsammans nu medan jag är ledig, vi har haft många dagar ifrån varandra nu. Jätte trist. Men nu går vi mot bättre tider!

Fallens Dagar

Dålig uppdatering, eller är det bara så att jag börja komma ifrån bloggvärlden helt och hållet? Jag vet inte och orkar faktiskt inte reflektera något vidare över det heller, inte idag, inte nu, vi får helt enkelt se vart det här landar.

Fallens Dagar är över för detta året och vi var uppe två gånger faktiskt. Fredagen handlade helt om Melanie och att hon skulle få ha roligt. Vi åkte upp till Trollhättan tillsammans med Daniela, Viktors kusiner Nicole och Priscilla plus hans faster. Väl där träffade vi även mamma, pappa och Tobbe. Mamma och Melanie gick iväg och tog lotter och Melanie vann en gossehund och ett hjärta med texten I LOVE YOU på, som hon gick och kramde sig fast vi hela dagen sedan.

Melanie åkte karuseller med faster Gina och tyckte det var jätte kul. Hon vinkade åt oss vid varje varv och var jätte stolt hela tiden. Så no hade hon kul alltid. Senare blev det även ballongköp, en stor Hello Kitty ballong i modell XL som vi fick gå runt och släpa på, ingen höjdare och ingen smart idee att köpa den så pass tidigt som vi gjorde heller. Men Melanie tyckte om den och det ar ju faktiskt det som räknades. Vi tog även lite flera lotter och sedan åkte vi hemåt med en utmattad Melanie som slocknade redan på vägen.

Dag två, igår. På Fallens bjöd på utgång för vår del. Melanie sov hemma hos mina föräldrar och vi satt hemma och drack några öl innan Gogo kom pch hämtade upp oss och körde oss till Trollhättan. Vi bestämmde oss för Sand eftersom det tydligen skulle vara minst kö dit. Dock va det 20 in och Daniela är bara 18 plus att hon hade glömt sin plånbok hemma hos oss, smart som hon är. Men tack vare en snäll vakt och lite lögner så kom vi allt in ändå.

Om ni frågar mig , ett ganska så torrt ställe som inte ens går att jämföra med Respekt som vi vart på tidigare. Ingen hit med andra ord. Jag och Viktor gick därifrån tidigare och köpte oss varsin korv vid ett korvstånd och sedan stod vi under en port och mös i regnet, helt klart kvällens bästa stund. Sand stängde och Kristina och Daniela kom ut och vi gjorde oss redo för att åka hem. Men först begav till oss till något Grill ställe med mega kö och där förmodligen halva stan var intryckta. Lyckat. Sedan bar det av mot Torget för att haffa taxi och tillslut blev det svart taxi hela vägen hem med världens slibbigaste chaufför som hårdstötte på Daniela hela vägen hem. Men vi kom ifrån Trollhättan fär 400 spänn så det kunde det ju kanske vara värt plus att vi slapp betala inträde till Sand, en liten tröst i alla fall.