Veckan som gick

Måndag
Crosstrainer 1300 strids a 20 min

Tisdag
Styrketräning - Ben+Mage

Fredag
Crosstrainer 1300 strids a 20 min

Lördag
Styrketräning - Överkropp

Söndag

Crosstrainer 1300 strids a 20 minTräningen denna veckan har känt sådär. Jag har verkligen gett hundra procent när det kommer till styrketräningen och har kört en hel del extra mage, bara för att. Kardio träningen däremot har varit kass. Jag har kört crosstrainern, varför vet jag inte. Har liksom inte känt någon motivation till att springa. Har visserligen kört tillräckligt många strids. Men det ger mig liksom inte lika mycket. Skärpning inför kommande vecka.

Maten. Dom senaste veckorna har det varit mitt stora bekymmer så jag bestämde mig om ni minns för att börja med att gå på pulver under två veckor. Främst för en nystart och för att bli av med mitt sockerberoende. Här sitter jag med en haka som släpar ner i marken och har klarat en vecka på bara pulver. Jag tillåter mig pulver, kaffe & thé (max 2 koppar om dagen totalt) och läckerol när det tryter ordentligt. Jag har inte fuskat en ända gång inte ens en liten provsmak eller slick ifrån fingret. Det är helt galet och jag känner mig så grym som lyckats skapa en sådan själv diceplin som jag inte trodde att jag vara kapabel till. Viktnedgången för mig som är överviktig är naturligtvis en bonus och jag kan presentera -3,1 kg.

Att jag sedan mått bättre än på länge känns galet då jag läst den ena skräckhistorien efter den andra om konstant hunger, huvudvärk, trötthet, ja listan kan göra oändlig med biverkningar. Jag har inte upplevt något utav det. Snarare tvärt om, jag har inte vart hungrig alls. Bara enormt sugen. Ingen huvudvärk och jag känner mig mycket piggare än vad jag gjort på mycket länge. Ett bevis på hur mycket skit jag stoppar i mig och vilken effekt sockret har i mitt liv.

Idag inleder jag vecka två. Det är en lång vecka givetvis, men jag ska klara det. En vecka att verkligen tänka igenom hur jag ska ändra mina matvanor och levende för fortsatt framgång och välmående.Så summan av kardemumman så måste jag säga att det varit en bra vecka.

Söndag


Söndag förmiddag och vi har vart vakna i någon timma och har precis avslutat frukost. Viktor jobbar förmiddag så det är jag och tjejerna som är hemma. Det blir nog en lat förmiddag utan någonting innan vi hämtar Viktor vid 14.

Ikväll blir det bio. Ska gå och kika på Breaking Dawn igen, såg den på premiären i onsdags. Ska bli kul. Innan dess ska jag hinna träna också. Fast det är bara kardio idag så det går på ett kick. Kanske borde man åka redan vid 14 i samma veva som man hämtar hem pappan i familjen?

Förövrigt är allt mer eller mindre klart med huset. Vi har sagt upp vår lägenhet och hoppas på att få flytta ut så fort som möjligt mer eller mindre. Mamma och pappa har sålt sin lägenhet och ska efter 21 år lämna ifrån sig sina nycklar i slutet på januari. Det känns helt galet. Galet att vi ska flytta ifrån Lilla Edet allihopa, galet att vi ska bo i ett hus. Galet att mina föräldrar ska lämna Stallgården. Galet fast bra. Mycket bra. Jag längtar. Jag tror det kommer bli jätte bra. Ett helt nytt kapitel i vårt liv ska snart inledas. En bättre framtid för oss, för våra barn. En härlig möjlighet till något annat och ett framförallt rikare liv.

14

Måndag morgon och en helt ny vecka tar vid. Ska strax slänga fram lite frukost till tjejerna innan det är dags att göra i ordning sig. Melanie ska hem till sin kompis Luna och leka i ett par timmar idag så det blir superkul för henne. Viktor lär sova ett par timmar till efter nattskiftet så jag och Nayeli får nog sysselsätta oss på egen hand. Men det ska nog inte vara någon omöjlighet.

Förövrigt så står träning på schemat. Kardio idag och senare ikväll ska jag och Viktor börja beta av Twilight Sagan innan premiären som är på onsdag. Tre filmer innan dess känns som en mindre Everest då jag sällan orkar hålla mig vaken under en film än mindre tre. Viktor ska iväg imorgon också så det är mer eller mindre ikväll som det smäller.

Nu frukost för tjejerna . . .