Väskan på Äventyr!

Var i Trollhättan idag för att hjälpa min bror att hitta en kostym till sin avslutning. Han slutar nämligen nian och då måste man såklart vara fin. Hittade en till slut i alla fall som satt bra så nu kan han vara fin på sin avslutning och sin bal. Själv passade jag på att springa in en snabbis hos klipparna och köpte silvershampoo ifrån matrix på Emelies inrådan så nu ska jag snart göra mera slingor så att håret blir ljusare bara låta det vila några dagar till, med massvis med inpackning och sånt som återhämtning, en riktig kur med andra ord. Kanske blir håret blondare utav bara shampoot vem vet ska prova ikväll i alla fall, så det är bara att hoppas på det bästa.

Sedan när vi hade åkt ifrån Överby så ringde Viktor och informerade mig om att jag hade glömt min väska på Siba. Någon hade hittat den och lämnat in den i Telia Butiken och så hade dom fått tag i min mobil som jag tack och lov hade med mig för ovanlighetens skull, har aldrig den med mig annars och så hade dom ringt upp första nummret vilket är Emelie, så tack så himla för att du ringde upp till Viktor! I väskan hade jag två digitalkameror, både min nya och gammla plus 1000 kr i kontanter men allting fanns kvar! Tack och Lov för det . . Tack till paret som lämnade in väskan också.

Bad & Bikini Drömmar

Det blev faktiskt att vi kom iväg idag hem till min mormor och morfar för att bada i poolen. Melanie var rädd i början med sedan så släppte det och hon kunde njuta av att bada och tyckte det var jätte roligt. Det var härligt årets första dopp för min del, men jag behöver verkligen en annan bikiki en den jag köpte, den sitter inte fast någonstans känns det som, vill gärna ha en med byglar, som man kan bada i, det hade inte alls vart tokigt. Melanie ska också få sig en ny bikini/baddräkt. Vet att H&M har jätte söta till henne med Hello Kitty, så det blir det allt.

Barbent

Idag har jag var så där himla modig att jag nästan blir förvånad över mig själv. Har haft en kort kjol på mig hela dagen. Annars brukar den ryka efter bara ett litet tag, men det har faktiskt vart riktigt trivsamt i värmen, även om det är mycket tänk hela tiden på att dra ner kjolen.

Tog 2 och en halv timma att fixa till håret och ändå blev det inte blont. Färgen ville liksom inte bita på håret, så det är långa vägar ifrån blont, men jag är nöjd, den nya färgen passar min hudton bra, även fast jag inom kort kommer att göra flera ljusa slingor för att få det mera ljust. Jag är otålig och vill vara ljus liksom. Inte för ljus som förr men ljusare än  nu i alla fall.

Dessvärre har jag ännu inte lyckats få en ända bra bild på håret och på dess färg. Jag får jobba med det, har tagit massvis med bilder redan, så nu orkar jag inte mera. Får försöka imorgon igen, så håll till tåls mina vänner.

Bjuder i alla fall på några bilder när jag är som allra modigast,. .Ja, ni ser ju själva hur kort kjolen är. Kjolen kommer ifrån H&M liksom toppen och diademet. Klockan är ifrån Chique och Melanies tröja kommer ifrån Ullared!