Tine K Drömmen


Tine K brickbord och går lös på en 3 750 sek

Barnen kollar på film och jag sitter och slukar inspiration. Sovrummet som varit på on-hold alldeles för länge nu ska fortsättas grejas på imorgon. Viktor ska bygga väggen medan jag och Nayeli åker till Göteborg. Jag hoppas det kan bli klart snart för det börjar bli trögt att sova i vardagsrummet, dessutom så vill man sätta tänderna här också.

Gud vad jag har svårt att avsluta ett projekt. Halvägs inne i någonting så är jag redan vidare i nästa. Jag försöker verkligen tvinga mig själv att fortsätta och stanna i sovrummet både i sinne och vad det gäller den fysiska renoveringen. Men det är svårt. Man vill så mycket men tiden och möjlighet tycks aldrig räcka till. Barnen kommer alltid först vilket gör att så mycket annat hamnar på efterkälke.

I alla fall så bokstavligt talat dör jag. Jag har kollat in detta bordet ett par veckor nu men inte viljat skriva om det då jag vill lägga fokus på sovrummet men jag kan liksom inte låta bli. M Å S T E - H A. Brickbordet kommer ifrån Tine K och är som tagen ur en dröm. Perfektion.

Solsken

Våren tycks ha kommit till vår lilla by idag. Det betyder utomhus lek med barnen. Köpte vattenfärg igår så det får vi också göra. Annars blir det nog mest att vara ute i solen om det inte vänder. Funderar på om man skulle åka och köpa en studsmatta eller en gungställning eller något annat kul. Hittade lite inspo på en blogg om hur man kan förvandla dom klassiska grön röda ställningarna till en sommardröm med små enkla knep.

Vad är roligast längst liksom, en gungställning eller en matta?

Förövrigt så klickade jag hem denna jackan ifrån chicy.se igår. Inte alls jag, men det gör inte så mycket.

Hur som så blir det frukost nu. Skaka liv i Viktor och Melanie om vi ska hinna med något alls idag. Viktor jobbar eftermiddag hela dagen och han ska ta bilen till jobbet idag så vi blir rätt låsta här hemma tjejerna och jag.

TorsdagIdag blev det en fika på stan med Emma. Det och lite shopping. Äntligen fick jag tag på ett par svarta skalbyxor med hängslen i stlk 80. Det har varit helt omöjligt att hitta. Av någon anledning säljs det inte skalbyxor i stlk 80 utan overaller och dom få som finns saknar hängslen. Varför?

Inne på Åhlens hittade jag även två fina muggar. Så nu kan jag och Viktor dricka fin kaffe på förmiddagarna.