Sista Augusti

Äntligen hemma
. Det känns som om jag kört ett rejält träningspass efter storhandling på Willys. Det börjar bli lite lagom tungt att knuffa en kundvagn full med mat, samtidigt som min 14,5 kg "bebis" åker med och frågar tusentals frågor. Sådana där härligt frågor också som man inte har något svar på egentligen. "Varför är himlen blå? Varför är vattnet vått? Idag var det visserligen mycket, "Vad kommer kattmat ifrån? Vart kommer potatis ifrån? Ja ni fattar grejen. Tänk er denna sköna utfrågning om precis allting, hela dagarna 7 dagar i veckan. Det är en skön period. Men frågar man ingenting så får man ju ingenting veta, eller hur?

Melanie var så söt idag. Önskade att jag hade tagit ett kort på henne. Vi hade lyckats med en turban av den moderna fashionabla varianten och hon såg jätte tuff ut. Önskar att man vore lite mer sådär, passade i allt. Somliga har tur. Men sedan är hon ju också vacker som en sommardag, varje dag alltid.

Middagen blev i all desperation på Max. Ingen av oss är speciellt förtjusta i snabbmat men har man bråttom så är Max det minst onda. Jämför med McDonalds som verkligen smakar skit och massproducerat. I praktiken är Max säkerligen lika illa, men det smakar i alla fall mer som hemma.

Dags att slutför lägga in dom sista varorna och sedan krama kudden. För imorgon blir det andra bullar . .

Slutet av Augusti

Eftermiddagen/kvällen spenderades hos Emma som landat på svensk mark igen efter en sommar i USA. Det blev uppdatering, av det som fanns ifrån mitt och Kristinas händelserika liv att uppdatera. Emma berättade vad hon hade sysslat med då kontakten vart minst sagt dålig under sommaren, som alltid.

Annars var det det vanliga, god mat och god glass och skvaller. Skratt och nya planer. Det var trevligt .

Efteråt åkte jag hem till Melanies farfar där resten av min familj befann sig. Grabbarna hade blivit med ny dator, en monstervariant som inte hamnade under gratisklassen precis. Men all sådan hobby är svindyr. Viktor var som ett barn på julafton och kvällen blev alldeles för sen, i vanlig ordning.

Melanie har lärt sig säga snopp, ett väldigt spännande ord. Kanske byts det ut mot bajs som annars är hennes svar på allting? Hon målade även en jätte fin teckning som jag ska rama in, en bild på sin pappa med muskler. Kanske visar den senare?

Idag blir det förmodligen Trollhättan? På Melanies farfars önskelista stod det nämligen Rusta och storhandling. Viktor ska kicka igång träningssäsongen av Kali igen och jag ska skruva ihop spjälsängen.

Förresten var det någon som klickade sig vidare och lyssnade på Badabooms senaste, bara nyfiken?

Viktor ♥

Gracias por los mejores nueve años.
Sin ti yo no soy nadie. Te amo hasta las estrellas i devuelta.
Por siempre y para siempre, mi gran amor.


Gracias por afirmarme la mano por la vida
Gracias por darme lo mas precioso en este mundo.
Gracias por que tu seas tu.

Te amo para siempre.