Tips: Badaboom Studios har blivit med blogg

 

(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

 

Mitt senaste och sista projekt inom bloggdesign gick till min kära sambo och hans grabbar, hiphop/rap kollektivet Badaboom Studios. Har ni en minut över kan ni ju titta in till deras nya blogg och lämna en rad. Det finns inte så mycket uppe ännu men det kommer.

5:e Månaden

Idag går jag in 5:e månaden, av nio visserligen men det känns ändå som ett litet mini stopp på den oändliga resan. Snart i dagarna har jag även gått 50% alltså halvtiden om jag skulle föda på utsatt datum.

 

Namntankarna har jagat mig i drömmarna och igår drömmde jag att jag satt och skrev en lista, tänkte och gnodde riktigt för att få ner alla namn jag tyckte om i bokstavordning. Till slut kom jag ändå inte fram till något namn som jag tyckte speciellt mycket om, inget som jag blev förälskad i alla fall.

 

Viktor säger att hon ska heta Olga Michelle och Melanie som nog är sådär lagom less på allt namntjat tycker att hon kan få bestämma själv vad som ska heta när hon kommer ut ur min mage. Ska försöka plita ner en lista sedan med namn jag kan tänka mig så kan ni ju tycka till om ni har lust.

Melanie RockarMed det här tackar jag för idag. God Natt. .