Fredag morgon

Fredag morgon och jag och Nayeli har varit vakna en stund nu. Alldeles för tidigt fortfarande om ni frågar mig men jag ska inte klaga, den senaste veckan har varit ett helvete. Och än är det inte över men det går att fungera nu i ialla fall så är väl inte fy skam det.

Fredag morgon, säsongstart av Private Practice och nytt ifrån Greys som drog igång förra veckan. Blir en fin fin kväll för mig i kväll när barnen har kastat in handduken. Fast förhoppningsvis mår Viktor lite bättre ikväll och då blir det någon film istället. Det är galet vad trögt det är att han sover på soffan och jag inne i sovrummet men man behöver liksom sin egen space för att tillfriskna och det har varit den bästa lösningen med barnen för dom slutar ju inte att ha samma behov som vanligt bara för att vi är sjuka men vi är i alla fall två som kan turas om.

ny bil <3


Idag trotsade vi allt vad sjukdomar hette - igen och begav oss mot Göteborg för att möta upp en herre som ville sälja sin bil. Efter vad som kändes som en halv evighet och både jag och pappa provkört blev bilen vår.

Egentligen vår första riktiga bil. Våra fina vita pärlan fick vi ju av pappa. Denna är vår på riktigt, köpt med våra hårt ihop slitna pengar.

Vi som drömde om ett litet åk. En extra bil. Som senare under nästa år när vi skulle köpa en riktig bjässe till familjebil, så skulle denna vara en perfekt tvåa. Istället kommer vi nu glida omkring i en gråaktig Reanult (såklart) Scenic. Kanske inte drömbilen precis. Men idag, mer än en månad senare utan bil och den står där igen på vår
parkering och blänker ikapp med gatlyktorna så är den i alla fall lite dreamy och den är vår!

JIPPI!

Still

Jag tror i ärlighetens namn att jag hade glömt hur jävligt det är att vara sjuk. Tycker så jävla synd om mig själv när jag ligger här i sängen i en tjock stickad tröja med täcket uppdraget till öronen och drägglar för att det gör för ont att svälja. Kvällarna och morgorna är värst då känns det som om jag går mot ljuset.

Trottsade hur som allt var sjukdommar heter och tog med mig Nayeli och åkte med mina föräldrar plus bror till IKEA. Vi tog kaffe på maten och det skar i halsen på mig.

Förövrigt kände jag mig helt okej det var skönt att tänka på något annat och IKEA piggar alltid upp. Köpte bara nödvändigt, kind of. Sedan mediamarkt innan vi begav oss mot sista stoppet citygross innan vi landade hemma i Lilla Edet igen.

Nu ligger jag här och svär åt mig själv som inte kunde motstå frestelsen all illusion om tillfrisknande är flera mil härifrån. Tungan är svullen och jag tror aldrig att jag repar mig, det känns inte så i alla fall.

Nu ladda krafterna och tagga inför imorgon då jag och Mellis ska hjälpa mamma att städa lägenheten imorgon inför mäklarbesöket på torsdag.