Huvudrollen i hennes liv

image1042

"Grattis det blev en flicka" , kvinnan tittar upp oc h ser vad som har lovats. Nämligen den vackraste syn hon någonsin har  skådat. Det är hennes nyfödda barn påväg mot hennes  famn. Hon kan inte hindra lyckotårarna från som sprutar fram. Äntligen kan hon hålla om det som legat 9 månader i henne och spelat. Huvudrollen i hennes liv och kommer fortsätta att göra det för alla framtid. Hon känner frid så total när hon får hålla sin dotter för första gången och om någon då kolla så skulle man se att hennes min sa mer än tusen ord. Evig kärlek sen första ögonblicket som en mor.

Kärleken den övervinner allt. Kärleken den värmer när det är kallt.
Kärleken går bäst i symbios. Kärleken är nyckeln till alla lås.
Och i upp-eller negång så finns den där. Låt den vara din ledstång dit livet bär. Så kommer allt gå perfekt tillslut för kärleken hitta alltid ut.

Äntligen

Äntligen är den min. Har tagit det stora steget och klickat hem den snygga väskan som jag trånat efter i månader ifrån nuknuk så nu hoppas jag att den kommer hem snart och att jag kan glida omkring med den på axel. Perfekt när vi ska iväg någonstans bara eftersom den är så rymmlig så kommer jag få plats med alla Melanies grejer också, kommer vara perfekt verkligen, så slipper man kånka på skötväskan hela tiden.

image1039image1040

Dagens Träning

Träningen var helt nice idag. Tränade med Kristina naturligtvis och vi kämpade på även om vi var hur lazy som helst när det kom till konditionsträningen idag, men det måste man få vara ibland, istället körde vi stenhårt på mage idag och kämpade oss igenom många situps av olika slag. Känner mig nöjd faktiskt. .

Imorgon är en annan dag som det heter, men för min del betyder det träning i mängder igen. Vet dock inte om Kristina ska med imorgon för hennes pappa skulle komma på besök, vi få se. Annars drar jag själv. .

Kommer känna mig helt mörbultad imorgon med tanke på att det var evigheter sedan jag körde ett triceps pass sist, får se hur det går. Det är verkligen träningsvärk när det är som allra värst liksom.