Intervall. Nystart dag 1

image descriptionIntervall pass på gymmet idag. Vart finns motivationen när man behöver den?
Masade mig i alla fall iväg dit efter en del tjat ifrån Viktor. Passet gick bra och imorgon går vi vidare med första styrkepasset since forever. Kommer vara gele på onsdag. Men det gillar jag! Träningsvärk är den bästa medicinen för att bota latmasken, för oboy vilken kick det ger!

Känner att jag behöver nya träningströjor. Viktor är inte riktigt med på att jag länsar hans garderob. H&M har faktiskt en hel del snyggt these days. Hej budget fynda! Så där ska jag klicka in mig nu och sedan avsluta dagen med ett par avsnitt vänner innan jag laddar morgondag med dagislämning, fika med Emma och som sagt träningspass delux.

Måndag

Med utsikt över Rom

Augusti 2011
Tidiga morgnar i vanlig ordning. Men när man möts av det busigaste lilla flin ni kan tänka er så är det omöjligt att inte börja dagen själv med ett leende på läpparna varesig klockan är 05 eller 09. Melanie har också börjat vakna tidigt, hon som aldrig vaknat tidigt i hela sitt liv. Men det ger oss mer ensamtid på kvällarna och är lillan vaken spelar det ju egentligen ingen roll alls. Dessutom så leker tjejerna så fint tillsammans, i omgångar. Nayeli är som en liten svans efter storsyrran och härmar henne hela tiden.

Idag borde man byta däck på bilen och träna? Städa. Ja måste listan kan göras oändlig. Men just nu väntar jag bara på att klockan ska ticka på så jag kan byta en stund med Viktor och sova någon timma till innan det är dags att börja dagen med vad den nu må bjuda på.

Förövrigt måndag. Träna, äta rätt och banta? Ja, samma visa varje vecka. Guld och gröna skogar och löften som bryts i samma stund som dom lovas. Jag har tappat allt vad självdisciplin och viljestyrka heter! Hjälp mig!

. . Otroligt imorgon är det November!

Svammel & Inspiration

Åhh vad jag längtar efter ett nytt kök. En ny plats att kalla hemma som är vår på riktigt. Ett ställe som man känner att här blir vi kvar. Jag längtar efter förändring, äventyr och en annan vardag. Jag längtar bort igen som alltid när vi vandrat lite för länge i vardagslivets gråa skor. Problemet med mig är bara att när jag borta längtar jag hem efter just dom där samma gamla gråa skorna.

 

Jag älskar kranen. Råsponten istället för kakel. Konstrasten mellan rostfritt och lantligt. Det vackra vitrinskåpet över den gammaldags kranen. Diskhon i porslin och kanske framförallt den inbyggda bänken/soffan. Det ljusa slitna golvet och den rosa tapeten. Halvmånarna och allt det vita, rena, friska.

 

Jag som redan knatar runt i min vinterjacka har glömt minnena om hur den Italienska solen brände min hud för bara 2 månader sedan. Då längtade jag efter att behöva min vinterjacka. Nu längtar jag efter den där plågsamma sommarhettan. Kort och gott jag längtar bort efter nya äventyr! Jag tror vi behöver ombyte hela familjen. Allt känns så tungt just nu när framtiden ligger på is. Någonting måste hända snart! Jag blir galen.