Valp

Känner mig relativt återställd vilket betyder att jag kan jobba imorgon igen. Så jäkla typiskt att bli dålig lagom till storhelg, ersättningen man får då är inte att leka med. Alla extra jobb jag gjort sedan jag började är det förgäves. Känns värdelöst. 
 
Hur som sä håller jag på att leta hund. Längtar efter en egen hund men vet verkligen inte vad jag vill ha för ras, vad som passar oss. En mellan stor som kräver lagom med motion, typ. Gärna renrasig, tik måste det vara då vi har Saga. Inte långhårig men heller inte sträv. Vill gärna klara hunden själv. Om hon börjar dra är det jag som är den starkaste av oss. Saga är ungefär perfekt storlek. Någon som har några tips?

20 Juni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna dagen lider mot sitt slut. Vi ska grilla och sedan fortsätter lugnet här hemma. Ibland känns det som om jag bara skriver hur bra och rosenrött allting är, men faktum är att livet med två barn som retar gallfeber på varandra och både jag och Viktor jobbar heltid, om varandra är tärande. Man behöver en semester på semestern, typ.
 
Idag har vi vart iväg och handlat lite jag och Viktor. Köpte bland annat en ny spaljé till gurkorna som fortsätter att växa. Lite näring och en ny vattenkanna. Så småningom ska jag ska köpa en stor fin i zink men nu får det räcka med en mindre tjusig i plast. Hur som haver. Trodde aldrig jag skulle tycka att det var så kul som jag trodde. Längtar redan efter växthus och stora land att skörda sin egna både sallad, potatis och jordgubbar.
 
Barnen ska åka med Viktor till Lilla Edet idag och sova hos Tata (farfar) och Daniela i natt då Viktor jobbar natt och jag ska jobba imorgon förmiddag. Sedan plocka jag bara med mig dom på vägen hem ifrån jobbet. Dom sover aldrig borta och är väldigt förväntansfulla. Tror dom kommer tycka det är jätte roligt. Daniela är uppfinningsrik med.
 
Viktor gör sin sista natt i natt sedan går han på semester. Vi ska åka till Stockholm på min nästa ledighet. Jag längtar, jag älskar Stockholm även om det bara blir några dagar så kommer det bli så skönt att komma bort. Den 2 Juli ska vi såklart gå på Skansen då Oskar Linnros står på scenen.
 
ps. Kom in på Akutsjukvården i fördjupning till hösten. Så jäkla skönt ds.

Idag

 
Min lilla Nayeli börjar bli stor. För någon vecka sedan skrotade vi vällingen som nu mera är ett avslutat kapitel. Nu är nästa steg i att bli stor tjej påbörjat. Att sluta med blöja. Idag sportar vi dag 3 med bara en olycka. Nayeli går till pottan själv och är jätte stolt. Imorgon ska vi åka och köpa nya trosor. Skulle vara så bra om hon kunde sluta nu i samband med sommarlov och att hon är helt fri även på natten till dagis börjar i augusti igen. Melanie var ett helt år äldre när hon slutade men jag känner mig hoppfull. 
 
Förövrigt så är jag så stolt över mina växter. Allt växer och frodas. Speciellt stolt är jag över potatisen som man nästan kan se hur den växer. Myntan växer som ogräs. Tomatplantorna har börjat blomma och gurkan behöver nya spaljéer som den kan växa på. Nästa år vill jag ha jordgubbar och en vertical garden i uterummet. Dessutom ett helt land med mycket potatis som då ska vara redo att skörda till midsommar.
 
Idag har vi även beställt en ny soffa till uteplatsen. Det blev en variant som vi byggt ihop själv i rotting. Så nu hoppas jag att vi får den nästa vecka. Innan dess behöver vi få ordning i den inglasade delen utav altanen. Ska köpa ny matta att lägga. Den vi har nu är röd/brun:ish och jag vill ha en svart. Åh vad fint det kommer bli när allt är på plats. Dessutom så köpte vi inget bord utan ska toppa med det vackra brickbordet ifrån Tine K. Man får passa att spendera när vi för en gång skull båda tjänar bra. Att ha ett hus med renovering och inredning som man vill är ingen billig historia. Samtidigt vill man inte snåla. det är ju ändå här vi alltid ska bo.