8 år av kärlek

29 Augusti 2009 - 8 år tillsammans

.. och jag älskar dig så <3

 

Vi kommer bli gammla tillsammans, vi kommer spendera hela våra liv ihop. För det här är på riktigt och jag vet inte hur jag skulle kunna leva utan dig.

Jag älskar dig så obeskrivligt mycket.

Genom dina ögon

Om några dagar hoppas jag att denna bok trillar ner i min brevlåda. Det sägs ju att den ska vara minst lika bra som Twilight - serien. Det återstår dock att se. Någon som har läst den? Jag hoppas att den är bra, är så sjukt trött på alla dessa biografier som är de ända jag läst de senaste årena och som egentligen handlar om samma sak, en taskig barndom, övergrepp eller misshandel. Det är dags för något nytt, kanske är det så att jag luskas in i Sci-Fi världen till sist ändå.

Jag är trött. Ska snart lägga mig, blir säkerligen Two and a half men, som jag börjat plöja igenom igen. Min nya upptäckt är dock George Lopez som är fantastisk kul. Jag gillar sådana slö serier som man kan ha på lite i bakgrunden.

11 : 46


Kräftskivan hos mormor i Lördags.
Fotot är taget av mig
, snyggingen på bilden är Viktor.


Jag
så så trött, hela tiden. Det känns inte som om jag återhämtar mig - någonsin. Ändå sover jag och sover och sover och sover. Tiden där i mellan är jag trött och längtar efter att få sova. Det är verkligen jobbigt. Som om jag inte återhämtat mig ifrån förra helgens 4 timmars sömn ännu. Jag hoppas på bättre tider när man börjar komma in i rutiner igen.

Imorgon blir det att ställa klockan tidigt. Melanie börjar dagis igen efter många veckors sommarlov. det blir längre dagar för hennes del nu, men det kommer med all säkerhet gå jätte bra. Imorgon ska jag hinna med 07:15 bussen ifrån Lilla Edet, innan dess ska jag ha hunnit lämna lillan på dagis. Så vi lär få gå upp en bra stund innan 06. Härligt. Det gäller att förbereda så mycket som möjligt ikväll bara så ska det nog gå fint.

Nu ska jag väcka Viktor och sedan får vi se vart dagen bär oss. Jag är sugen på att rasta min kamera iaf . . Det var länge sedan nu.

På Lördag firar jag och Viktor 8 år tillsammans förresten <3