Fint besök

Idag kom som sagt Iza och Michaela hit med Kristina på släptåg. Melanie var verkligen jätte blyg och först så gömde hon sig bakom soffan men släppte inte Michaela med blicken, sedan efter en stund så blev hon lite modigare och satte sig brevid henne i soffan. Michaela skulle pussa och krama på Melanie hela tiden som fortfarande var lite blyg, men det gick allt bra. Vi satt mest och tittade på dom små sötbären och pratade lite..

Sedan så gick vi in i Melanies rum och lekte med hennes leksaker och det var roligt tydligen, dom stökade till precis över allt i Melanies rum, men det får vara så, det är ju så lätt att städa hennes rum, bara slänga in leksakerna i lådorna igen, men jag hade faktiskt sorterat mjuka och hårda, onödigt arbete jag vet.

När Melanie såg nu Michaela sprang omkring hela tiden så skulle hon ju också, så hon traska omkring här och var verkligen skit duktig, hon kan verkligen gå jätte långt det är bara det att det behöver lossna för henne att hon kan gå och inte behöver krypa hela tiden. Men hon är bäst min lilla tjej!

Kvart över fyra bussen åkte dom igen och Melanie somnade på studs i sin egna säng dessutom och har sovit en stund nu, många intrycka att bearbeta men hon vaknar nog snart igen, för att vara uppe ett par timmar igen.

Varning för vilseledning.

Så jäkla dålig har jag blivit på att ta kort på sista tiden, vet inte varför egentligen. Har ett helt paket batterier liggandes här hemma, men det blir aldrig att jag tar liksom även om jag i princip har med mig kameran överallt.
Ska bli bättre, det börjar snart eka inne på bilddagboken i brist på bilder, vill ju inte svika mina fans, haha.

Imorgon kommer Iza och Michaela hit, ska bli mysigt. Melanie kommer bli som tokig när det är ett annat barn här, förhoppningsvis så är det ganska hyfftat väder och då kanske vi inte behöver sitta inne hela dagen. Men och andra sidan så visar Melanie gärna sina leksaker för Michaela, hihi. Kommer inte vara en lugn stund här imorgon.

Ska bli så kul att träffa Iza också, vi har mycket att ta igen och måste verkligen passa på nu om hon kommer iväg. Har saknat henne mycket. Mycket, Mycket, Mycket (när man talar om trollen, Iza loggade precis på msn)

Dagen har passerat ganka onämbart. Träffade Kristina en snabbis ner i affären och pratade med henne. Det var trevligt. Inte för att vi hade så mycket att ta igen i prat väg men vi flummade som vanligt, gick ett extra varv inne i affären för att få smaka på den mjuka peppar-kakan som det bjöds på idag, det var nästan lika gott som pepparkaks deg, men bara nästan. Jag säger som Kristina sa ; Åhh Pepparkaks deg. .!!!

Imorgon är min sista ledig dag innan jag börjar jobba igen. Mamma undrade om jag skulle hitta dit, men med tanke på att jag jobbat på precis samma ställen tre ggr tidigare, i tre år och har hittat då, så lär det väl inte vara några problem. Viktor hoppas på att jag får förlängt, jag hoppas för hans skull. Jag vill nog börja plugga istället. .
Funderar verkligen på att bli typ lärare eller något sådan, men samtidigt vill jag bli något inom skönhets industrin som typ frisör, något kring make - up, hudterapeft eller något liknade, men samtidigt så vill jag utbilda mig till något som jag verkligen får jobb som. Den senaste tiden har jag varit så grymt sugen på att bli idrotts lärare, hur otippat som helst, men hur ska det gå, med tanke på att jag fått IG i idrott i gymnasiet, pga för mycket skolt och för lite intresse. Haha. .

If I wrote you a symphonyEn video som visar Melanie när hon går, videon är ca en vecka gammal!
Visst är hon duktig. Ursäkta den dåliga kvalitén.