mars det är mars

åh vad rolig min nya kurs är. min fröken är fantastisk och lockar in oss i lekens värld hela tiden. nästsn så det känns lite motigt att gå ut fyra veckor på praktik. Men bara nästan . .
 
Imorgon startar även vår lilla light kurs på 10 poäng. Yrkessvenska med hela lc70. Kan såklart bli bra och intressant men också, inte så mycket.
 
min bil är fortfarande död. är det nu man rotar fram cykeln och sportar milen till skolan? hum, det låter som mig, eller inte .
 
imorgon vankas skärtorsdag. jag gillar inte påsk och allt känns mest bara besvärligt. men inget ont som inte har nått gott med sig brukat man väl säga för på lördagen blir det jobb. det kommer smaka fint såklart. 
 
nu blir det sömn. 
god natt
 

25 Mars

 
Nu ska jag strax bege mig ifrån landsbygden och in mot centralare delar utav Trollhättan. Idag ska jag äntligen klippa mig. Kommer bli en brutal bit med tanke på hur slitet mitt hår är. Jag är som sagt inte den som är bekväm med att gå till en frisör. Småprata om inget med okända människor intresserar mig inte och gör mig väldigt obekväm. Fast jag har blivit bättre nu när jag fått öva mig att möta nya människor varje dag både på jobbet och i skolan.
 
Har fyllt i och uppdaterat min tillgänglighet i TimePool så jag kan få lite nya skift nu. Sedan blir det förmodligen väldigt lugnt med jobb under praktiken då man gärna vill vara hemma någon gång också. Man ska aldrig glömma, cash är inte king.
 
Viktor bor hos sin pappa igen då han från och med idag har en ny tjänst på jobbet och med det även har börjat på ett nytt skift, vilket innebär att han inte längre har möjlighet att samåka härifrån. Så nu hoppas vi på körkort inom en väldigt snar framtid för att återgå till livet där han bor halva tiden hos sin pappa är ohållbart. Men det är äntligen på rätt väg i alla fall.
 
 
 

21 Februari

. . och även denna dag lider mot sitt slut.
 
Idag har jag :
  • Fikat med Johanna på Espresso House i stan.
  • Hämtat ut mitt paket ifrån H&M (jackan + båda byxorna åker tillbaka)
  • Äntligen köpt ett skräp till Melanie + boken Rädda Felix
  • Bokat in båda lördag (ava) och söndag (morgon) med jobb.
  • Bokat klipptid (äntligen)
  • Handlat själv med båda barnen
  • Gjort 2 smörgåstårtor.
Nu väntar jag på att Viktor ska komma hem. Melanie är fortfarande vaken. Men då det varken är dagis eller skola imorgon så får hon vara uppe en stund senare (dom lägger sig 19.30 annars) Men förhoppningsvis ska väl även hon ha tillräckligt med grus i ögonen innan Viktor kommer hem runt 22.35'ish.
 
Har äntligen bokat klipptid. Jag är super dålig på att klippa mig. Sedan min frisör slutade har jag liksom inte hittat någon annan jag känner mig bekväm med. Men nu går det inte längre mitt hår är katastrofalt så det ryker nog en bra bit men kommer bli så jäkla skönt att få bort riset.
 
Imorgon blir det i alla fall banken för min del. Ska även försöka träna en sväng. Är sjukt taggad att komma igång igen när förkylningen äntligen har släppt. Känns så skönt att slippa knapra värktabletter för tandvärk hela dagarna. Som jag misstänkte så berodde det förkylningen. Annars hoppas jag att vi tar oss iväg till badhuset imorgon. Vi har inte varit där på veckor då jag har jobbat men nu tackade jag nej. Ja vi får se.
 
ps. Förövrig för er som missat det så kommer jag att ha min APL (praktik) på Förlossning. Åh verkligen drömplatsen. Jag tok längtar. Kommer bli så häftigt att vara på andra sidan som personal och inte som den födande mamman ds.