Amsterdam

Flygresan hit gick verkligen over forvantat. Sitter pa natt stalle pa flygplatse i Amsterdam och forsaker fordriva tid. Melanie sover och ja det ar ju ett tag kvar tills planet gar. Hur som haver, tillbaka till flygresan. Melanie slocknade typ direkt och vi fick ha tre saten for oss sjalva att breda ut oss pa. Dock kom dom inte till sa stor anvandning eftersom Melanie sov i mitt kna hela vagen, knappte inte ens av oss baltet pa hela vagen.

Flygplatsen ar jatte stor och vi har vandrat omkring som tokar har for att fordriva tid finns aven "Childrens corner" dar vi spenderat massvis med tid. En pluttig liten lekplats men battre an inget och Melanie klagade inte, battre an att aka vagnen hela tiden i alla fall .

Det kanndes jobbigt att saga hej da till Viktor, och jag saknar honom redan det ar nastan lojligt. Vill bara satta mig pa ett plan hem istallet kanns det som, vad har vi gett oss in pa egentligen kan man ju undra!

Ska forsoka hinna ata nagot ocksa innan vi kommer ivag, maten pa planen brukar ju vara av blandad kvalitee sa att saga. .

Vi syns i USA!
Kategori: USA

Packat

Väskan är i princip helt packad nu, bara några små grejer som ska med som fortfarande hänger i torken. Handbagaget har jag inte plockat ner ännu eftersom jag inte kan hitta väskan? Får vänta och fråga Viktor sen när han kommer hem vid 02, men har faktiskt var duktig och skrivit en lista redan så att jag inte ska missa något.

Melanie den envisa damen vägrar somna i sin egna säng idag igen och jag vet inte vad det kan bero på, vad är det som händer, hon som är världens duktigaste med det annars?

Vid den här tiden imorgon befinner jag mig faktiskt i USA. Lite blandade känslor över det just nu faktiskt, men det beror mest på Viktor, 2 veckor utan honom känns galet långt . . Tur att jag har min lilla prinsessa i alla fall.

Bloggar mer imorgon innan jag åker. Blir mot Landvetter vid 03:45 är tanken. Tidigt och segt och verkligen inte mycket sömn, hoppas verkligen på en snäll Melanie så att man kan få sig en blund i alla fall på planet. Dock vågar jag verkligen inte hoppas på förmycket när det kommer till den biten. Hon är enivs som skammen.

I'm gonna miss you like a child misses their blanket

image1322Det svåraste med resan är verkligen att vara ifrån Viktor så länge. Vi har under alla våra 6½ år tillsamman aldrig vart ifrån varandra mer en än vecka som längst i streck och det var flera år sedan nu, annars så har det typ bara vart någon dag kanske om ens det. Jag kommer sakna ihjäl mig förmodligen, Emma får verkligen se till att sysselsätta mig nu så att jag slipper tänka på det och få hemlängtan, vilket jag förmodligen kommer att få ändå, haha.

Värre är väl för  Viktor, han kommer vakna upp varje dag i 2 veckor ensam utan oss. Jag och Melanie har ändå vårat äventyr under tiden han har ingenting mer än vardag liksom.

Min underbara Viktor, känns helt knasigt att göra en sådan här resa utan dig. Jag älskar dig verkligen! Och hur ska jag klara mig i 2 veckor?