11.28

 
Idag ska det bli julpyssel här hemma när Melanie kommer hem har jag tänkt. Hon älskar att sy och det är just det vi ska göra. Jag har tjuvstartat lite redan för att få bättre kolla på läget. Tålamodet är inte det bästa nämligen hos vår 6 åriga lilla fröken. Så det kommer nog bli kul att få till lite pyssel nu såhär dagarna innan julen drar igång. Och jag vet att hon älskar att pyssla precis som jag.
 
Sedan skulle det eventuellt bli utvecklingssamtal för Nayeli idag. Vi tenderar att hamna lite på sniskan tyvärr när vi bor så nära. Men jag har sagt att det är okej och vi kan ju för det mesta efter klockan 16 så. Men visst det blir i sista minuten. Förmodligen är det väl som vanligt, allt bra, allt flyter på osv. Kan inte tänka mig något annat. Nayeli är en mycket bestämd liten flicka som vet vad hon vill och ser till att få det också.
 
Förövrigt så ska jag knåpa ihop en inköpslista. För i helgen blir det till att ordna med julmaten. Vi ska nämligen ha jul hemma i år så jag och mamma har delat på bestyren. Men klapparna ska såklart på plats under granen också. Det är nog läge att hjälpa den där tomten lite på traven.
 
Vad köper ni till era 6 alt 2 åringar i julklapp detta året?
 
 
 
 
Emelie Brocka :

Nellie får en tv m dvd, några dockor och spel.
Ellion får bilar, pippisaker, Cars bilbana, Pippi fartyg mm.

Emma:

Eskil får någon sorts skjutvapen men skulle inte tro att Mellis är intresserad av det ;) Efterosm hon gillar att pyssla funkar väl alla sånna tillbehör bra. Framkalla kort och ge henne en scrapbook att göra själv? Dagbok, om hon börjat skriva än.
Tåliga, "riktiga" instrument tycker jag alltid är en bra grej till mindre barn. Bättre de startar i tid och inte slutar som oss ;)

Kommentera inlägget här: