Liten blir Stor


En stolt Melanie klistrar fast första stjärnan. För första natten utan napp!

Schemat som vi gjort till Melanie har varit en framgångssaga. Det och sitter redan 3 st stjärnor på plats. En på varje rad. Största framgången var naturligtvis att hon somnade utan napp igår. En del tårar och tandagnissel visserligen men vi kämpade på och hon var nog minst lika stolt som jag i morses när vi steg upp.

Det är dags nu. Fyra år är på tok för gammalt egentligen. Men tror att varken hon eller vi har varit riktigt redo tidigare. Hon, det har nästan varit som en drog och hon har varit hysterisk utan nappen första gången det gick såpass bra som det faktiskt gick igår. Vi, det är faktiskt så att nappen har varit den ända bebisgrejen som Melanie haft kvar vilket nog har gjort att vi också har haft svårt att släppa taget och gå in i det med en järnhand. Men nu så, nu ser jag hoppfullt på en lyckad utgång men en napp fri Melanie.
Anonym:

duktiga mellis detta klarar hon galant

Rebecka:

Va duktig hon e. :D

Pernilla:

Jaså du menar så. Ja vi har inte precis någin bestämd plan för vart i världen vi bor, vi bor där det passar sig med alla omständigheter just i nuet typ... Eller hur man ska förklara.



Vi flyttar dit där jobben är kan man väl säga, i alla fall nu. Båtjobben är både intressanta och väldigt välbetalda och lättast är att utgå från södra Frankrike eller Palma.



Sedan om man kommer bo i andra delar av världen får tiden utvisa. Australien är lite lockande, men men... Vi är ju unga än så vi kna ju hålla på ett tag till om vi vill :)

Kommentera inlägget här: