Fallens Dagar

Dålig uppdatering, eller är det bara så att jag börja komma ifrån bloggvärlden helt och hållet? Jag vet inte och orkar faktiskt inte reflektera något vidare över det heller, inte idag, inte nu, vi får helt enkelt se vart det här landar.

Fallens Dagar är över för detta året och vi var uppe två gånger faktiskt. Fredagen handlade helt om Melanie och att hon skulle få ha roligt. Vi åkte upp till Trollhättan tillsammans med Daniela, Viktors kusiner Nicole och Priscilla plus hans faster. Väl där träffade vi även mamma, pappa och Tobbe. Mamma och Melanie gick iväg och tog lotter och Melanie vann en gossehund och ett hjärta med texten I LOVE YOU på, som hon gick och kramde sig fast vi hela dagen sedan.

Melanie åkte karuseller med faster Gina och tyckte det var jätte kul. Hon vinkade åt oss vid varje varv och var jätte stolt hela tiden. Så no hade hon kul alltid. Senare blev det även ballongköp, en stor Hello Kitty ballong i modell XL som vi fick gå runt och släpa på, ingen höjdare och ingen smart idee att köpa den så pass tidigt som vi gjorde heller. Men Melanie tyckte om den och det ar ju faktiskt det som räknades. Vi tog även lite flera lotter och sedan åkte vi hemåt med en utmattad Melanie som slocknade redan på vägen.

Dag två, igår. På Fallens bjöd på utgång för vår del. Melanie sov hemma hos mina föräldrar och vi satt hemma och drack några öl innan Gogo kom pch hämtade upp oss och körde oss till Trollhättan. Vi bestämmde oss för Sand eftersom det tydligen skulle vara minst kö dit. Dock va det 20 in och Daniela är bara 18 plus att hon hade glömt sin plånbok hemma hos oss, smart som hon är. Men tack vare en snäll vakt och lite lögner så kom vi allt in ändå.

Om ni frågar mig , ett ganska så torrt ställe som inte ens går att jämföra med Respekt som vi vart på tidigare. Ingen hit med andra ord. Jag och Viktor gick därifrån tidigare och köpte oss varsin korv vid ett korvstånd och sedan stod vi under en port och mös i regnet, helt klart kvällens bästa stund. Sand stängde och Kristina och Daniela kom ut och vi gjorde oss redo för att åka hem. Men först begav till oss till något Grill ställe med mega kö och där förmodligen halva stan var intryckta. Lyckat. Sedan bar det av mot Torget för att haffa taxi och tillslut blev det svart taxi hela vägen hem med världens slibbigaste chaufför som hårdstötte på Daniela hela vägen hem. Men vi kom ifrån Trollhättan fär 400 spänn så det kunde det ju kanske vara värt plus att vi slapp betala inträde till Sand, en liten tröst i alla fall.
Krizzy:

men jennie du kan ju inte jämföra sand me respekt d e helt olika stilar på dom två ställena plus att trollhättan verkligen inte har nått bra ställe alls som man kan gå ut på . .

----:

tycker de blir väldigt tråkigt om du slutar skriva :), du skriver om allt och inget :) , de är roligt att läsa dina inlägg, så jag hoppas verkligen att du inte tänker sluta blogga ,

Susanne:

Hur har ni det i värmen? :)

Kommentera inlägget här: