Gårdagen



Gårdagen var jag mer eller mindre en zoombie. Hade vart vaken nästan hela natten pga magont och sedan kl 8 ringde klockan och det var bara att traska till dagis. Sedan rullade det på, sov dock en timma sedan på eftermiddagen när Viktor kommit hem. Fortfarande febrig och öm i hela kroppen av trötthet.

Jag lagade mat, strömming med senaps panering och potatismos som verkligen blev en hit. Det är kul när man exprimenterar och det blir lyckat. Melanie åt bara moset som vanlig, hon älskar potatis, förmodligen mer än godis.

Sedan gick vi till fuxerna och hängde på skolgården en stund. Melanie grävde i sanden och vi åkte linbana och Viktor och Tobbe spelade basket. Det var trevligt men väldigt kallt. Väl hemma stupade Melanie i säng och hon vill inte ens att jag skulle läsa saga. Dock vaknade hon sedan på natten med lite feber, så det blir till att vara hemma idag.
Emma:

fick aldrig tag på dig idag, ringde ett par gånger till din mobil men inget svar. :( men tänkte bara påminna dig, haha, imorgon 6.15. don't be late! spiraltrappan.

Kommentera inlägget här: