Veckan som gick

Måndag
Crosstrainer 1300 strids a 20 min

Tisdag
Styrketräning - Ben+Mage

Fredag
Crosstrainer 1300 strids a 20 min

Lördag
Styrketräning - Överkropp

Söndag

Crosstrainer 1300 strids a 20 minTräningen denna veckan har känt sådär. Jag har verkligen gett hundra procent när det kommer till styrketräningen och har kört en hel del extra mage, bara för att. Kardio träningen däremot har varit kass. Jag har kört crosstrainern, varför vet jag inte. Har liksom inte känt någon motivation till att springa. Har visserligen kört tillräckligt många strids. Men det ger mig liksom inte lika mycket. Skärpning inför kommande vecka.

Maten. Dom senaste veckorna har det varit mitt stora bekymmer så jag bestämde mig om ni minns för att börja med att gå på pulver under två veckor. Främst för en nystart och för att bli av med mitt sockerberoende. Här sitter jag med en haka som släpar ner i marken och har klarat en vecka på bara pulver. Jag tillåter mig pulver, kaffe & thé (max 2 koppar om dagen totalt) och läckerol när det tryter ordentligt. Jag har inte fuskat en ända gång inte ens en liten provsmak eller slick ifrån fingret. Det är helt galet och jag känner mig så grym som lyckats skapa en sådan själv diceplin som jag inte trodde att jag vara kapabel till. Viktnedgången för mig som är överviktig är naturligtvis en bonus och jag kan presentera -3,1 kg.

Att jag sedan mått bättre än på länge känns galet då jag läst den ena skräckhistorien efter den andra om konstant hunger, huvudvärk, trötthet, ja listan kan göra oändlig med biverkningar. Jag har inte upplevt något utav det. Snarare tvärt om, jag har inte vart hungrig alls. Bara enormt sugen. Ingen huvudvärk och jag känner mig mycket piggare än vad jag gjort på mycket länge. Ett bevis på hur mycket skit jag stoppar i mig och vilken effekt sockret har i mitt liv.

Idag inleder jag vecka två. Det är en lång vecka givetvis, men jag ska klara det. En vecka att verkligen tänka igenom hur jag ska ändra mina matvanor och levende för fortsatt framgång och välmående.Så summan av kardemumman så måste jag säga att det varit en bra vecka.