Sista Augusti

Äntligen hemma
. Det känns som om jag kört ett rejält träningspass efter storhandling på Willys. Det börjar bli lite lagom tungt att knuffa en kundvagn full med mat, samtidigt som min 14,5 kg "bebis" åker med och frågar tusentals frågor. Sådana där härligt frågor också som man inte har något svar på egentligen. "Varför är himlen blå? Varför är vattnet vått? Idag var det visserligen mycket, "Vad kommer kattmat ifrån? Vart kommer potatis ifrån? Ja ni fattar grejen. Tänk er denna sköna utfrågning om precis allting, hela dagarna 7 dagar i veckan. Det är en skön period. Men frågar man ingenting så får man ju ingenting veta, eller hur?

Melanie var så söt idag. Önskade att jag hade tagit ett kort på henne. Vi hade lyckats med en turban av den moderna fashionabla varianten och hon såg jätte tuff ut. Önskar att man vore lite mer sådär, passade i allt. Somliga har tur. Men sedan är hon ju också vacker som en sommardag, varje dag alltid.

Middagen blev i all desperation på Max. Ingen av oss är speciellt förtjusta i snabbmat men har man bråttom så är Max det minst onda. Jämför med McDonalds som verkligen smakar skit och massproducerat. I praktiken är Max säkerligen lika illa, men det smakar i alla fall mer som hemma.

Dags att slutför lägga in dom sista varorna och sedan krama kudden. För imorgon blir det andra bullar . .