Augusti

Dom senaste dagarna har varit kaos. Eller mer eller mindre innehållit mycket att tänka på.

Vi har kikat på både Oskar Linnros & Adams-Ray som stått för den största dosen glädje. Varit och firat William som fyllt tre år. Jag har slutat jobba och börjat drömma om framtiden. Samma dag som slutade på jobbet bestämde sig bilen för att kasta in handduken eller som så många tycks envisas med att påstå att det var jag mördade den. Så nu är det bara att plocka fram stora plånboken och köpa en ny, för det är ohållbart utan bil. Tråkigt men det kom ju inte helt oväntat kanske. Vi hade ändå behövt en ny bil innan vintern, så jag antar att det helt enkelt var meningen. Vad det blir för något denna gången vet jag dock inte en. Men jag har slått ett slag för en bil i alla fall.

Igår fick mamma och pappa så snällt köra oss till NÄL för att lämna in babyskyddet. Ute i sista stund som alltid. Sedan åkte vi hem och fikade hemma hos min bror innan det bar av för att hämta Mellis på dagis.

Denna dagen bjuder på packning och tvättning. Besök hos barnens farfar och allt annat som måste fixas innan vi drar till ITALIEN IMORGON. Vi hoppas på en härlig vecka fullproppad med nya äventyr givetvis. Vi firar vår 10 års dag så det lär väl inte gå obemärkt förbi. Dessutom så utlovas 37-38 grader och solsken i Rom under veckan.