Fint besök

Idag kom som sagt Iza och Michaela hit med Kristina på släptåg. Melanie var verkligen jätte blyg och först så gömde hon sig bakom soffan men släppte inte Michaela med blicken, sedan efter en stund så blev hon lite modigare och satte sig brevid henne i soffan. Michaela skulle pussa och krama på Melanie hela tiden som fortfarande var lite blyg, men det gick allt bra. Vi satt mest och tittade på dom små sötbären och pratade lite..

Sedan så gick vi in i Melanies rum och lekte med hennes leksaker och det var roligt tydligen, dom stökade till precis över allt i Melanies rum, men det får vara så, det är ju så lätt att städa hennes rum, bara slänga in leksakerna i lådorna igen, men jag hade faktiskt sorterat mjuka och hårda, onödigt arbete jag vet.

När Melanie såg nu Michaela sprang omkring hela tiden så skulle hon ju också, så hon traska omkring här och var verkligen skit duktig, hon kan verkligen gå jätte långt det är bara det att det behöver lossna för henne att hon kan gå och inte behöver krypa hela tiden. Men hon är bäst min lilla tjej!

Kvart över fyra bussen åkte dom igen och Melanie somnade på studs i sin egna säng dessutom och har sovit en stund nu, många intrycka att bearbeta men hon vaknar nog snart igen, för att vara uppe ett par timmar igen.