Tine K Drömmen


Tine K brickbord och går lös på en 3 750 sek

Barnen kollar på film och jag sitter och slukar inspiration. Sovrummet som varit på on-hold alldeles för länge nu ska fortsättas grejas på imorgon. Viktor ska bygga väggen medan jag och Nayeli åker till Göteborg. Jag hoppas det kan bli klart snart för det börjar bli trögt att sova i vardagsrummet, dessutom så vill man sätta tänderna här också.

Gud vad jag har svårt att avsluta ett projekt. Halvägs inne i någonting så är jag redan vidare i nästa. Jag försöker verkligen tvinga mig själv att fortsätta och stanna i sovrummet både i sinne och vad det gäller den fysiska renoveringen. Men det är svårt. Man vill så mycket men tiden och möjlighet tycks aldrig räcka till. Barnen kommer alltid först vilket gör att så mycket annat hamnar på efterkälke.

I alla fall så bokstavligt talat dör jag. Jag har kollat in detta bordet ett par veckor nu men inte viljat skriva om det då jag vill lägga fokus på sovrummet men jag kan liksom inte låta bli. M Å S T E - H A. Brickbordet kommer ifrån Tine K och är som tagen ur en dröm. Perfektion.