Nayeli 1.5



Den lilla damen i familjen är nog fortfarande inställd på vintertid. Det nya tycks vara 06.30. . Inte coolt. .

Nayeli har kommit i en sådan härlig ålder när det händer något nytt varje dag. Hon har något att säga och berätta gärna. Att storasyster är idolen råder det ingen som helst tvekan om. Allt som Melanie gör ska hon med göra varesig det är att dansa eller få ont någonstans.

Igår bjöd hon på två nya ord.
- Dejja (Daniela) - Nenne (Nayeli)

Nayeli pratar väldigt tydligt i dom ord hon säger. Hon kan många ord och meningar för den skull. Hon pratar inte lika oavbrutet som Mellis gjorde men kanske bättre. För Melanie kom det över en natt, plötsligt förstod folk vad hon sa och sedan blev det hur rent som helst.

Något som jag lärt Nayeli för några månader sedan var att säga 'Jag älskar dig' fast på teckenspråk. Det har verkligen fungerat jätte bra. Även om hon inte förstår innebörden utav ordena så smälter såklart hjärtat när hon säger det. Läste en studie om det för länge sedan om mammor som lärde sina små barn att teckna vissa ord för att dom enklare skulle berätta vad dom ville. Jag tycker inte alls det låter som en dum idé. Fast vi har nöjt oss med 'Jag älskar dig'
Kommentera inlägget här: