Måndag

Med utsikt över Rom

Augusti 2011




Tidiga morgnar i vanlig ordning. Men när man möts av det busigaste lilla flin ni kan tänka er så är det omöjligt att inte börja dagen själv med ett leende på läpparna varesig klockan är 05 eller 09. Melanie har också börjat vakna tidigt, hon som aldrig vaknat tidigt i hela sitt liv. Men det ger oss mer ensamtid på kvällarna och är lillan vaken spelar det ju egentligen ingen roll alls. Dessutom så leker tjejerna så fint tillsammans, i omgångar. Nayeli är som en liten svans efter storsyrran och härmar henne hela tiden.

Idag borde man byta däck på bilen och träna? Städa. Ja måste listan kan göras oändlig. Men just nu väntar jag bara på att klockan ska ticka på så jag kan byta en stund med Viktor och sova någon timma till innan det är dags att börja dagen med vad den nu må bjuda på.

Förövrigt måndag. Träna, äta rätt och banta? Ja, samma visa varje vecka. Guld och gröna skogar och löften som bryts i samma stund som dom lovas. Jag har tappat allt vad självdisciplin och viljestyrka heter! Hjälp mig!

. . Otroligt imorgon är det November!
Jeanette:

Gillar verkligen den nya bloggdesignen, superfint!Vet hur det är med självdiciplinen såhär när man kommit en bra bit in på hösten, är ju långt till beachen och man känner att det ändå är jul snart då man ändå kommer gå upp en massa i vikt. Men helt fel tänkt!!Det är nu man ska gå ner lite i vikt så att julen inte påverkar en så mkt, så kämpa på bara!Man mår ju så mkt bättre också och det gör att vardagen blir 100 gånger lättare!

em:

Vilken uunderbar bild! :)

Kommentera inlägget här: