Olga Nayeli Isabella


I Lördags döpte vi våran lilla Nayeli. Daniela & Tobias stod som faddrar och lillan överraskade oss och sov sig igenom ceremonin. Melanie hällde upp dopvattnet åt sin lillasyster som även sov när hon fick vattnet på huvudet, Viktor, mamma och Daniela läste för Nayeli och vi var själva mycket nöjda.

Senare blev det festligheter i bygdegården. Vi bjöd på välkomstdrink, exotisk bricka, potatissallad och tårta. Presentöppning och lite dans han det bli innan vi stängde ner tidigare än vi räknat med.

Bäst av allt var nog när faddrarna skickade upp ris ballonger till Nayeli. Två stora röda emot en stjärnklar himmel. Det var jätte vackert att se dom sväva iväg och veta att det var för våran lilla tjej.

Söndagen besökte vi åter igen kyrkan, tog nattvarden och bad för Nayeli.

Jag vill passa på och tacka alla å Nayelis vägnar. Alla som tog sin tid och delade denna dagen med oss. Tack för alla gåvor och till alla ni som gjorde denna dagen möjlig. Ett extra tack till mamma och pappa för all hjälp och mat. Till Tobbe och Daniela som var oumbärliga. Till mormor som ordnade dop klänningen, till Ulrika som var en klippa. Till alla er andra som också hjälpte till med förberedelser, städning och annat. Vi hade inte klarat oss annars. Vi är djupt tacksamma.
Rebecka:

Liten sömntuta :)

Det syns värkligen att du har gått ner i vikt! :D

Kommentera inlägget här: