Dagen som gick

Emma, jag & Melanie på Melanies dopdag den 24 Mars 2007



Klockan ringde 8.00 och med det var det bara att stiga upp. Nayeli roade sig bra själv medan jag irrade runt och gjorde klart frukost till Melanie och letade fram kläder och allt vad man nu gör innan dagis.

Givetvis var vi sena i vanlig ordning. Men än så länge är det inte hela världen. Det blir värre när skolan börjar. Melanie som är ledig på onsdagar var ivrig att få leka med alla sina kompisar och glömde t o m att säga hej då. Eftersom hon vart lite ledsen dom andra dagarna så lät jag det vara istället för att göra en grej utav det.

Hem, äta frukost och sedan blev det nap fram till klockan 13 då det var dags att hämta Melanie. Då vädergudarna bjöd på solsken idag så var barnen ute och åkte pulka. Melanie hade precis gjort en vurpa och skär hakan i snön så tårarna sprutade och blodet hade smetats ut över både ansikte och kläder. Stackarn var helt förtvivlad.

Sedan hem igen, hämta resten av familjen för att åka till Trollhättan och handla. Det blev mycket  och grönsaker framför allt, nyttigt och sådant som ska passa vår nya livsstil.

I ilfart for vi mot Lilla Edet, klockan 19 var det nämligen dags för gudstjänst i Västerlanda Kyrka. Vi har chockerande nog sena igen. Lyssnade i alla fall och berättade för Melanie, visade henna runt. Prästen var mycket trevlig och det känns som om det kommer bli bra det här. Den 26 Mars kommer i alla fall lill donnan att döpas, i Västerlanda kyrka.
Pernilla:

Hur kommer det sig att det blir dop i Västerlanda, ni tillhör väl Edets församling antar jag?

Kommentera inlägget här: